Compatibilitate Maimuta Cocos

Compatibilitatea intre zodiile Maimuta Cocos

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Maimuta - Cocos acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Maimuta - Cocos

Compatibilitati Maimuta - Cocos Compatibilitati Maimuta - Cocos

     Nativii Maimuta si Cocos par sa faca o pereche reusita impreuna; au nevoie sa se bazeze unul pe onestitatea celuilalt, pentru o buna functionare a legaturii dintre ei. De asemenea, este nevoie de sentimente foarte puternice pentru ca o astfel de relatie sa fie functionala. Desi exista trasaturi de personalitate care ii ajuta sa se compatibilizeze, exista si unele caracteristici care ii pot desparti foarte repede. Nativii Maimuta sunt mult mai flegmatici, mai superficiali in raport cu rigurosii native Cocos, pentru care toate lucrurile trebuie sa fie in perfecta ordine. Trebuie sa existe o mare doza de toleranta, de ambele parti, insa nativul Maimuta poate fi extrem de rebel, in imp ce nativul Cocos este ceva mai greu de flexibilizat; totul depinde de momentul in care cei doi se intalnesc si de profunzimea sentimentelor care ii unesc.

BARBATUL MAIMUTA – FEMEIA COCOS

     Femeia Cocos iubeste simtul umorului de care barbatul Maimuta se foloseste mereu, inteligenta acestuia. Atractia pe care el o exercita asupra ei este greu de explicat, pentru ca ea isi doreste un barbat care s-o copleseasca cu dragoste si atentie. Barbatul Maimuta isi doreste sa aiba, in continuare, libertate de miscare, isi doreste sa poata iesi sa se distreze in continuare; insa femeia Cocos este foarte posesiva, iar cu asta barbatul Maimuta s-ar impaca foarte greu. Poate pentru ca intr-o relatie de acest gen este ceva mai usor de trecut peste acele caracteristici care i-ar enerva ca prieteni. Femeia Cocos trebuie sa renunte la a-l critica mereu pe barbatul Maimuta, care nu ar suporta asta, dezvoltand o serie de frustrari enervante. Pe de alta parte, si barbatul Maimuta trebuie sa inteleaga ca, in cadrul unei relatii de cuplu, trebuie sa isi asume anumite responsabilitati. Daca vor sa aiba succes, trebuie sa lucreze din greu, impreuna, trebuie sa profite de acele conexiuni pe care le pot face foarte usor: intelectual si fizic.

FEMEIE MAIMUTA – BARBATUL COCOS

     Este foarte usor pentru femeia Maimuta si barbatul Cocos sa se indragosteasca unul de celalalt; mai greu este sa mentina aceasta relatie, sa incerce sa fructifice caracteristicile ce pot fi complementarizate pentru a cladi o relatie de succes. Amandoi poseda o inteligenta deosebita si o elocventa excelenta, insa asta nu ii ajuta in casnicie. Pana la urma, nativii Maimuta si Cocos ar putea fi atrasi unul de celalalt tocmai prin caracteristicile opuse pe care le prezinta fiecare. Barbatul Cocos ar putea fi atras de abilitatile de socializare ale femeii Maimuta, de modul in care acesta stie sa discute cu cei din jur; pe de alta parte, femeia Maimuta va fi impresionata de modul in care barbatul Cocos se dedica celor pentru care isi asuma responsabilitatea. Ingeniozitatea femeii Maimuta il uimeste pe barbatul Cocos; mintea ei ascutita il fascineaza. Barbatul Cocos are tendinta de a critica destul de mult, ceea ce se poate dovedi deranjant pentru femeia Maimuta. Pot sa se complementarizeze doar daca doresc acest lucru; sunt genul de persoane foarte voluntare, care fac, de cele mai multe ori, doar ceea ce doresc si, daca sunt obligati sa acccepte anumite circumstante sau anumite persoane, lucrurile nu vor sta bine nici pentru ei, nici pentru cealalta parte.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...