Compatibilitate Maimuta Maimuta

Compatibilitatea intre zodiile Maimuta Maimuta

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Maimuta - Maimuta acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Maimuta - Maimuta

Compatibilitati Maimuta - Maimuta Compatibilitati Maimuta - Maimuta

     In cuplul format din doi nativi Maimuta nu se pune problema loialitatii; niciunul dintre parteneri nu va cere celuilalt, in mod oficial, loialitate. Le place prea mult libertatea de miscare. Isi vor acorda sprijin reciproc in cariera sau in atingerea oricaror altor obiective pe care si le propun. Se vor simti foarte bine, unul in compania celuilalt; comunica excelent, au un simt al umorului foarte bine dezvoltat, pun pasiune in ceea ce fac. De asemenea, sarmul lor este irezistibil pentru sexul opus. Le place sa iasa, sa se distreze, le face bine sa fie inconjurati de cat mai multa lume; se vor simti excelent impreuna. Pe de alta parte, au si o gandire logica foarte bine pusa la punct; le place sa faca deductii, sa aiba discutii argumentate cu alte persoane, pe diverse teme. Se preocupa foarte mult de subiectele de interes pentru ei.

     Nativiilor Maimuta nu le plac constrangerile; iar o relatie de cuplu, in care partenerii au responsabilitatile lor, inseamna o constrangere majora pentru ei. De aceea, tind sa intarzie foarte mult momentul in care sa isi formeze o familie a lor. Incearca sa isi gaseasca parteneri care sa nu le solicite compromisuri majore in legatura cu libertatea lor. Si ce parteneri poate fi mai bu, din acest punc de vedere, decat un alt nativ Maimuta, care intelege exact despre ce este vorba? Nativilor Maimuta le place sa exploreze lumea si o vor face impreuna, in cuplul Maimuta-Maimuta. De asemenea, nativilor Maimuta le place sa fie in centrul atentiei, asa ca nu le pasa daca se contrazic in vazul lumii legat de anumite decizii de natura personala sau profesionala; daca stiu ca au dreptate, isi sustin foarte vehement punctele de vedere.

     Este drept ca relationarea intre nativii Maimuta nu este deloc facila; le va lua o vreme pentru a ajunge sa isi armonizeze dorintele cu necesitatile, cu responsabilitatile, chiar daca ei tind sa aiba o viata mai putin conforma. Nici nu isi doresc sa faca lucrurile intr-o forma care sa-i multumeasca pe ceilalti, dar care sa-i nemultumeasca profund pe ei insisi; nu sunt genul care sa accepte asa ceva. Nu sunt straini de sentimente de egoism si gelozie; ar trebui ca, in fata dificultatilor, sa fie impersonali si rationali, insa nu prea le reuseste asta. Ei sunt firi pasionale si nu de putine ori tind sa actioneze impulsiv. Acest lucru poate a le aduca unele probleme, insa ei au o abilitate deosebita de a iesi din probleme, chiar si cand acestea par extreme de incurcate.

     Trebuie sa se axeze pe ceea ce le place sa faca si acesta sa fie numitorul comun; de aici, sa inceapa sa cladeasca, tinand cont de ceea ce isi doreste fiecare in parte. Daca nu reusesc sa se inteleaga astfel, sansele de a fi impreuna scad simtitor.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...