Compatibilitate Maimuta Mistret

Compatibilitatea intre zodiile Maimuta Mistret

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Maimuta - Mistret acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Maimuta - Mistret

Compatibilitati Maimuta - Mistret Compatibilitati Maimuta - Mistret

     Fara indoiala, nativii Maimuta si Mistret , daca se indragostesc unul de celalalt, pot avea parte de momente deosebite impreuna. Intrebarea care se pune este daca aceste momente vor dura, daca diferentele de caracter pe care le prezinta fiecare nu vor avea impact negativ asupra unei relatii sentimentale de lunga durata. Nativi Mistret sunt persoane foarte loiale, mai ales persoanelor dragi din viata lor; o atat de mare loialitate ii lasa, insa, descoperiti in fata anumitor persoane care pot sa profite mult de ei. Este ceea ce ar face si nativul Maimuta, daca sentimentele sale fata de partenerul Mistret nu ar fi suficient de puternice.

BARBATUL MAIMUTA – FEMEIA MISTRET

     In relatia dintre barbatul Maimuta si femeia Mistret, aceasta se poate dovedi mult mai sensibila decat este in realitate; nativul Maimuta este un tip care, aparent, pare nepasator, nu foarte implicat, in vreme ce femeia Mistret este foarte sensibila si are nevoie de cineva care sa o protejeze. Ei ii place extrem de mult inteligenta lui ascutita, modul in care reuseste sa gaseasca rezolvari problemelor cu care se confrunta. Femeia Mistret are nevoie de afectiune, de un partener care sa-I demonstreze, zi de zi, ca o iubeste sic a ii este devotat, insa barbatul Maimuta nu se simte deloc comod intr-un astfel de rol. Femeia Mistret simte toate astea si crede ca barbatul Maimuta nu o iubeste indeajuns. Au nevoie de multa rabdare si multa munca pentru a face relatia sa functioneze normal; pentru ca ambilor le place sa se distreze, insa au o idee diferita despre ce inseamna asta. Femeia Mistret ar prefera sa petreaca in cercuri intime sau chiar in familie, la un film sau citind o carte buna. Barbatul Maimuta iubeste sa calatoreasca, sa socializeze, sa intalneasca oameni noi. Isi folosesc energiile in mod diferit si trebuie sa vada daca reusesc, in vreun fel, sa le complementarizeze.

FEMEIA MAIMUTA – BARBATUL MISTRET

     Relatia dintre femeia Maimuta si barbatul Mistret se cladeste cu multa rabdare, odata ce reusesc sa se cunoasca mai bine, cu trecerea timpului. In cazul cuplului format din native apartinand acesto doua zodii, el se va sprijini pe partenera sa pentru a gasi curaj si incredere in sine. Va fi primul care va incerca sa aplaneze lucrurile, in urma unui conflict; ea va aprecia grija lui, insa, in momentul in care va observa ca se poate si asa, indrazneala ei va fi din ce in ce mai mare si va dori sa conduca in relatie. Femeia Maimuta isi doreste si ea, la randul ei, pe cineva pe care sa se bazeze. Barbatul Mistret este mult prea sensibil pentru ea; asa ca este foarte posibil ca ea sa mai caute si prin alte parti, ceea ce nu gaseste si isi doreste la partenerul sau. La un moment dat, s-ar putea sa nu mai existe suficient respect reciproc, s-ar putea sa se reduca si comunicarea, ceea ce inseamna dezastru iminent. Va fi greu de armonizat agresivitatea si frivolitatea femeii Maimuta cu sensibilitatea si timiditatea barbatului Mistret.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...