Compatibilitate Sarpe

Compatibilitati sarpe

     Nativii Sarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037, 2049, 2061, 2073, 2085, 2097

     Sarpele nu este o fiinta foarte agreata de noi, oamenii; este un animal care face personajul principal al multor legend, atat in cultura vestica, cat si in cea chineza. Daca in cultura vestica, sarpele vine cu anumite conotatii oculte, in cultura chineza saroele este simbol al intelepciunii. De abocei, persoanele nascute in anul Sarpelui sunt persoane foarte educate, cu un comportament elevat, persoane decente, destepte si pline de umor. Pot fi artisti straluciti, lideri politici, ganditori de prestigiu. Au o fire destul de entuziasta, foarte pregatiti de actiune, desi par destul de nonsalanti. Sunt romantici, sofisticati, mereu cu o vorba de duh pe buze. Nu prea sunt genul care sa se enerveze; de regula, gandesc de doua ori lucrurile, inainte de a trece la actiune. Sunt foarte creative, cu inclinatii puternice catre spiritual, catre mistic. Stiu ce isi doresc in cariera si in viata, incearca sa isi traseze planuri cat mai clare in aceasta privinta. Iau lucrurile pas cu pas, nu le place sa se arunce deodata si sa-si cheltuiasca energia pe actiuni haotice. In contextul aparitiei problemelor, reusesc sa isi pastreze calmul si sangele rece. Au o buna inutitie care ii ajuta sa repereze solutiile pentru problemele lor. Sunt buni la gasirea de solutii si la punerea in aplicare a planurilor. Oamenii nascuti in anul Sarpelui nu obisnuiesc sa isi arate partile slabe; asa ca cei din jur nu prea ii cunosc asa cum sunt cu adevarat, ci doar fata pe care ei o arata lumii. Sunt destul de suspiciosi, nu acorda usor incredere cuiva; au putini prieteni adevarati. Au multe ambitii, insa nu intotdeauna au perseverenta necesara pentru a-si duce planurile la indeplinire. Inrelatiile sentimentale, tind sa fie gelosi si posesivi.

Nativii Sarpe prezinta compatibilitate:
- compatibilitate buna cu Sobolanul, Iepurele, Dragonul, Capra, Cocosul si
- incompatibilitate cu Tigrul, Calul, Maimuta Mistretul

Barbatul din zodia scorpion

zodia scorpionBarbatului Scorpion ii place sa aiba in jurul sau familia si prietenii; nu este un tip singuratic, asa cum s-ar putea crede. Este foarte generos si atent cu cei pe care ii iubeste, insa, in egala masura, plateste cu aceeasi moneda celor care i-au facut rau. Nu este o persoana iertatoare. Este genul care face tot ceea ce poate pentru a-si atinge propriile obiective. Barbatul Scorpion este foarte intelept; are destul de multe probleme cu managerierea propriilor sentimente insa, pe masura ce timpul trece, reuseste sa se maturizeze foarte mult, in aceasta privinta. Barbatul Scorpion este foarte curios; mereu cerceteaza, mereu observa, uneori chiar lucruri care scapa celorlalti. Are un foarte ascutit simt de observatie. Mereu pare ca stie mult mai multe decat spune; si, probabil ca asa si este. Nu vorbeste nici despre sine, nici despre altii, mai mult decat este necesar. Are o dimensiune mistica foarte accentuata, iar aerul de mister atrage fara ca el sa isi doreasca asta. Cu siguranta, nu este un caracter usor de gestionat. Barbatul Scorpion este foarte curajos si se implica total in orice actiune isi asuma. Nu se fereste de provocarile care ii apar in cale; prefera sa infrunte totul cat mai repede si sa scape, decat sa lase lucrurile sa treneze si sa fie la cheremul sortii. Este genul care isi doreste sa aiba control absolut asupra oricarei situatii. Barbatul Scorpion nu trebuie ignorant; chiar daca se arata a fi un caracter foarte puternic, are vulnerabilitatile sale si trebuie avuta multa rabdare cu el.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...