Compatibilitate Sarpe Capra

Compatibilitatea intre zodiile Sarpe Capra

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Sarpe - Capra acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Sarpe - Capra

Compatibilitati Sarpe - Capra Compatibilitati Sarpe - Capra

     Aparent, naivii Sarpe si Capra par sa formeze un cuplu reusit impreuna; asta, insa, doar la prima vedere, pentru ca, in realitate, lucrurile sunt departe de a fi perfecte. Nativul Capra este predispus sa mai calce si gresit, asa ca suspiciosul Sarpe va fi mereu in garda. Pot sa isi ofere suport substantial unul altuia, daca vor. Nativul Capra este om de casa si nu ar avea nici o problema daca nativul Sarpe ar dori sa mai iasa din cand in cand; si acestuia ii place, insa, calmul casei sale, dar, uneori, ii place sa fie de unul singur, sa nu aiba pe nimeni in jur. Nativul Capra are tendinta de a se comporta capricios, atunci cand nu ii convine ceva. Diferentele dintre ei pot fi atenuate, daca exista sentimente puternice si dorinta de a face relatia sa mearga.

BARBATUL SARPE – FEMEIA CAPRA

     Barbatul Sarpe si femeia Capra au destule lucruri in comun, care sa le faciliteze o mai usoara armonizare in cadrul unei relatii de cuplu. Ei ii place sa fie inconjurata de lucruri frumoase, la fel si barbatului Sarpe, pentru care intelesul termenului de frumos este mult mai profund decat in cazul femeii Capra. Femeia Capra nu se pricepe deloc la administrarea banilor si nici nu prea este interesata sa invete; se asteapta sa gaseasca pe cineva care sa se ocupe de asta. Este genul care, intotdeauna, cheltuie mai mult decat isi propune. Sunt reprezentante ale zodiei Capra carora le poate merge acest plan, insa pentru cele care nu vor avea sansa sa gaseasca pe cineva care sa le intretina asa cum isi doresc, ar fi bine sa se gandeasca putin la cumpatare. Pe cat este de realist nativul Sarpe, pe atat de visatoare este femeia Capra. Nu e de asteptat ca ea sa respecte vreun plan, vreo programare. Este buna la treburile domestice, pe care sa le faca in ritmul ei. Inchiderea emotionala pe care ambii parteneri o manifesta nu favorizeaza relatia de cuplu; corelat cu aspectele divergente mentionate, demonstreaza ca o relatie intre barbatul Sarpe si femeia Capra necesita compromis serios.

FEMEIA SARPE – BARBATUL CAPRA

     Relatia dintre femeia Sarpe si barbatul Capra nu este tocmai perfecta, insa ar putea merge binisor, daca ambii parteneri s-ar stradui. Ambii sunt materialisti, iubitori de lucruri fine si frumoase. Au, deci, un punct comun de plecare. Barbatului Capra ii poate lipsi amabilitatea, uneori, in vreme ce femeia Sarpe ar putea fi prea secretoasa; de altfel, ea este si genul mai inchis in sine, care nu se dezvaluie usor celor din jur. Femeia Sarpe poate fi prea posesiva; si ea, la randul ei, s-ar putea simti sufocata daca barbatul Capra devine prea lipicios. Femeia Sarpe este o luptatoare, se inversuneaza si mai tare atunci cand lucrurile nu merg asa cum isi doreste, in vreme ce barbatul Capra este mai sensibil si se descurajeaza atunci cand evolutiile se anunta dificile. Femeia Sarpe este inteligenta, barbatul Capra este emotiv, ceea ce ii poate desparti, in momentele dificile. In aceste conditii, compatibilitatea dintre ei merge doar pana la un anumit punct. Din cand in cand, este posibil sa deschida cate o polemica legata de divergentele dintre ei, insa au destule puncte comune asupra carora pot sa cada de acord.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...