Compatibilitate Sobolan

Compatibilitati sobolan

     Nativii Sobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032, 2044, 2056, 2068, 2080, 2092

     Nativul Sobolan este, de obicei timid, pentru ca nu prea are incredere in cei din jur; este destul de suspicios si ii place sa aiba rezervele sale, care sa ii asigure integritatea emotionala. Este genul care se intereseaza, din umbra, de problemele care ii atrag atentia; este intreprinzator si foarte constient ca informatia inseamna putere. Ca urmare, incearca sa inteleaga cat mai bine ceea ce se intampla in jurul sau, facand apel la toate sursele de informative existente. II place ca actiunile sale sa fie profitabile; nu ii convine deloc atunci cand vad ca eforturile depuse nu dau roadele asteptate. Este, in general, un oportunist; de aceea nu are nici foarte multi prieteni, majoritatea acestora fiind contextuali. Stie cum sa se poarte in spatiile publice si, in general, este apreciat ca fiind harnic si cumpatat; este un spirit practic, care nu prea se lasa influentat de sentimentalisme, mai ales daca este vorba de persoane din afara cercului familial. Ii place sa traiasca bine si se concentreaza pentru a-si face o situatie materiala care sa il avantajeze, inclusiv la nivelul relationarii. Apreciaza rafinamentul, este elegant si, nu de putine ori, cauta sa se bucure chiar de lux. Are grija, insa, sa-si gestioneze banii cat se poate mai bine. Se implica mult in familie; membrii acesteia sunt foarte importanti. Uneori ii copleseste pe cei dragi cu atentia sa, devenind sufocant pentru acestia. Generozitatea este pentru membrii familiei sale; in afara celor dragi, interesul primeaza. Are nevoie de cineva care sa-I inteleaga stilul si sa-l accepte asa cum este; este destul de rigid, ca fire, nu prea ii place sa faca schimbari majore in viata sa, mai ales daca ii merge bine.

Nativul Sobolan prezinta compatibilitate:
- compatibilitate buna cu Bivolul, Dragonul, Sarpele, Cainele, Maimuta si
- incompatibilitate cu Tigrul, Calul, Capra, Cocosul

Barbatul din zodia scorpion

zodia scorpionBarbatului Scorpion ii place sa aiba in jurul sau familia si prietenii; nu este un tip singuratic, asa cum s-ar putea crede. Este foarte generos si atent cu cei pe care ii iubeste, insa, in egala masura, plateste cu aceeasi moneda celor care i-au facut rau. Nu este o persoana iertatoare. Este genul care face tot ceea ce poate pentru a-si atinge propriile obiective. Barbatul Scorpion este foarte intelept; are destul de multe probleme cu managerierea propriilor sentimente insa, pe masura ce timpul trece, reuseste sa se maturizeze foarte mult, in aceasta privinta. Barbatul Scorpion este foarte curios; mereu cerceteaza, mereu observa, uneori chiar lucruri care scapa celorlalti. Are un foarte ascutit simt de observatie. Mereu pare ca stie mult mai multe decat spune; si, probabil ca asa si este. Nu vorbeste nici despre sine, nici despre altii, mai mult decat este necesar. Are o dimensiune mistica foarte accentuata, iar aerul de mister atrage fara ca el sa isi doreasca asta. Cu siguranta, nu este un caracter usor de gestionat. Barbatul Scorpion este foarte curajos si se implica total in orice actiune isi asuma. Nu se fereste de provocarile care ii apar in cale; prefera sa infrunte totul cat mai repede si sa scape, decat sa lase lucrurile sa treneze si sa fie la cheremul sortii. Este genul care isi doreste sa aiba control absolut asupra oricarei situatii. Barbatul Scorpion nu trebuie ignorant; chiar daca se arata a fi un caracter foarte puternic, are vulnerabilitatile sale si trebuie avuta multa rabdare cu el.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...