Compatibilitate Sobolan Cocos

Compatibilitatea intre zodiile Sobolan Cocos

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Sobolan - Cocos acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Sobolan - Cocos

Compatibilitati Sobolan - Cocos Compatibilitati Sobolan - Cocos

     Nativul Sobolan este o fire active, caruia ii place sa aiba un cerc social cat mai larg si mai flexibil; le place sa iasa si sa socializeze, este o forma de a afla noutati, de a se pune la curent cu stirile cele mai importante. Nativul Sobolan este constient de faptul ca informatia este importanta si cauta sa fie mereu in tema; prudenta sa il face sa fie precaut, sa isi asigure spatele atunci cand ia o hotarare, cand doreste sa intreprinda o actiune cu consecinte insemnate. Nativul Cocos este un tip perseverant si foarte insistent; daca si-a pus ceva in cap, nu se poate scapa de el cu una cu doua. Este foarte rapid in gandire, dar si in actiune; uneori, poate fi impulsiv si lua hotarari pripite.

BARBATUL SOBOLAN – FEMEIA COCOS

    Barbatul Sobolan este materialist; pe el il intereseaza sa acumuleze, sa aiba din tot ceea ce ii trebuie; de aceea si impulsul sau de a achizitiona lucruri la oferta, pretul il atrage si il face sa cumpere chiar si intemi de care nu are nevoie neaparat. Femeia Cocos apreciaza calitatea, in detrimentul cantitatii; nu ii plac lucrurile cu aspect ieftin, insa agreeaz foarte mult sa iasa in evidenta prin stralucire, prin culori vii. Barbatul Sobolan poate fi haotic, uneori, in vreme ce femeia Cocos este foarte organizata, ii place ordinea, este punctuala si tine orare stricte. Femeia Cocos tine mult la familia sa, pentru care pregateste un program si o organizare la fel de riguroasa. Nu prea lasa nimic la voia intamplarii, in vreme ce barbatul Sobolan este ceva mai spontan. Apar divergente intre ei pornind de la modul de exprimare; efemeia Cocos este brutal de directa, ceea ce afecteaza orgoliul barbatului Sobolan, care are nevoie de o persoana care sa-l ridice, atunci cand e la pamant.

FEMEIA SOBOLAN – BARBATUL COCOS

    Femeia Sobolan nu are nevoie de foarte multe lucruri, este destul de retinuta in a cheltui si incearca sa se descurce cu cat mai putin; cauta sa cumpere la oferta, insa, uneori se pacaleste in acest fel. Tine la familia ei, apropiatilor facandu-le numeroase concesii, ea fiind, de regula, o profitoare, daca este vorba sa-si urmareasca propriile interese. Barbatul Cocos este un pedant, ii place sa atraga atentia; uneori, cade in extrema chiciului, asa ca trebuie sa aiba grija cum se imbraca, cum isi potenteaza gusturile. Este un bun manager si organizator; este direct cu cei din jur, nu prea merge pe ocolite. Tinde spre perfectiune si cere asta si celor din jur; femeia Sobolan este mai impulsiva, face lucrurile nu foarte organizat, ceea ce cam strica echilibrul interior al barbatului Cocos, il agita. Ambii sunt interesati de viata de familie si, daca se straduiesc putin, pot sa faca relatia sa mearga, cu disponibilitate la compromisuri mai mari sau mai mici.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...