Compatibilitate Tigru

Compatibilitati tigru

     Nativii Tigru:1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034, 2046, 2058, 2070, 2082, 2094

     Nativii Tigru sunt obisnuiti sa aiba avederi largi, sa controleze perspective vaste; sunt foarte buni observatori, a tot ceea ce se intampla in jurul lor. Tigrul este simbol al puterii. Nativii Tigru sunt si precatuti, dar si foarte activi, energici. Nativii Tigru au o vointa de fier; nu pot fi intorsi de la o parere pe care deja si-au format-o. Odata ce spun ceva, nu prea regreta ca au facut-o, convinsi fiind ca nu au spus nimic gresit; imaginea lor predominanta este de autoritate si putere, de incredere deplina in propriile forte. Au o personalitate deschisa, comunica foarte usor; sunt dispusi sa-si impartaseasca sentimentele celor din jur, pentru a castiga increderea persoanelor respective. Oamenii reactioneaza pozitiv la o personalitate deschisa. Nu sunt genul care sa accepte usor infrangerile, asa ca muncesc foarte mult pentru a avea succesul pe care si-l doresc; este foarte important pentru nativul Tigru sa evite esecurile, care il pot demoraliza. Sar in ajutor, daca depinde de ei sa ajute; nu sunt egoisti, din acest punct de vedere. Nativii Tigru au o vointa de fier; in consecinta, este destul de dificil sa lucreze in echipa, pentru ca nu prea accepta parerile celorlalti; s-ar putea spune ca sunt genul care considera cad oar ei au dreptate. La fel tind sa fie si in relatia de cuplu; nu sunt foarte romatici si le place sa controleze evolutiile din familia lor. Le este destul de greu sa isi faca prieteni; de aceea, au nevoie de parteneri sentimentali rabdatori, care sa-I inteleaga si sa-i accepte, inclusiv cu minusurile lor.

Nativii Tigru prezinta compatibilitate:
- compatibilitate buna cu Dragonul, Calul, Cainele, Mistretul si
- incompatibilitate cu Sobolanul, Bivolul, Sarpele

Barbatul din zodia scorpion

zodia scorpionBarbatului Scorpion ii place sa aiba in jurul sau familia si prietenii; nu este un tip singuratic, asa cum s-ar putea crede. Este foarte generos si atent cu cei pe care ii iubeste, insa, in egala masura, plateste cu aceeasi moneda celor care i-au facut rau. Nu este o persoana iertatoare. Este genul care face tot ceea ce poate pentru a-si atinge propriile obiective. Barbatul Scorpion este foarte intelept; are destul de multe probleme cu managerierea propriilor sentimente insa, pe masura ce timpul trece, reuseste sa se maturizeze foarte mult, in aceasta privinta. Barbatul Scorpion este foarte curios; mereu cerceteaza, mereu observa, uneori chiar lucruri care scapa celorlalti. Are un foarte ascutit simt de observatie. Mereu pare ca stie mult mai multe decat spune; si, probabil ca asa si este. Nu vorbeste nici despre sine, nici despre altii, mai mult decat este necesar. Are o dimensiune mistica foarte accentuata, iar aerul de mister atrage fara ca el sa isi doreasca asta. Cu siguranta, nu este un caracter usor de gestionat. Barbatul Scorpion este foarte curajos si se implica total in orice actiune isi asuma. Nu se fereste de provocarile care ii apar in cale; prefera sa infrunte totul cat mai repede si sa scape, decat sa lase lucrurile sa treneze si sa fie la cheremul sortii. Este genul care isi doreste sa aiba control absolut asupra oricarei situatii. Barbatul Scorpion nu trebuie ignorant; chiar daca se arata a fi un caracter foarte puternic, are vulnerabilitatile sale si trebuie avuta multa rabdare cu el.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...