Compatibilitate Tigru Capra

Compatibilitatea intre zodiile Tigru Capra

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Tigru - Capra acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Tigru - Capra

Compatibilitati Tigru - Capra Compatibilitati Tigru - Capra

     Daca nativii Tigru si Capra isi doresc sa cladeasca impreuna o relatie sentimentala reusita, trebuie sa se pregateasca de multa munca, de eforturi sustinute. Daca se angajeaza astfel si isi mentin anagajamentul, amabii parteneri, pot sa evolueze foarte bine impreuna. Nativul Capra iubeste frumusetea si magnetismul nativului Tigru; la randul sau, acesta din urma apreciaza creativitatea si sensibilitatea nativului Capra. Tigrul este genul independent, cu vointa proprie, care persevereaza atunci cand isi propune ceva; din pacate, nativul Capra cam are nevoie sa fie impins de la spate, de multe ori ramanand la stadiul de vise, in privinta obiectivelor sale. Tigrul este extrem de ambitios, in vreme ce nativul Capra este cam delasator, iar aceasta diferenta de caracter poate fi un important punct slab in constructia relatiei dintre ei.

BARBATUL TIGRU – FEMEIA CAPRA

     Femeia Capra este una dintre cele mai gentile persoane; nu vrea sa fie grabita sau fortata sa faca ceva, au propriul lor “orar” dupa care actioneaza. Ofera un suport emotional foarte binevenit, de care inclusiv puternicul barbat Tigru are nevoie, in momentele sale de oboseala psihica; este atat de priceputa incat il ajuta pe partenerul sau sa isi recapete increderea in sine si inflacararea caracteristica actiunilor sale. Femeia Capra este genul domestic, ar prefera sa stea acasa si sa aiba grija de caminul sau; de altfel, stilul de viata calm, netulburat al femeii Capra ii cam enerveaza pe nativul Tigru, care nu se poate obisnui cu un ritm atat de lent. Barbatul Tigru este obisnuit cu drama, in vreme ce femeia Capra isi doreste o viata linistita si fara stres. Probabil ca barbatul Tigru va fi foarte dezamagit cand va vedea ca femeii Capra nu prea ii place sa munceasca; in nici un caz, nu apreciaza munca grea si sustinuta, de multe ori femeia Capra dorindu-si sa fie intretinuta. Stilul de viata al barbatului Tigru i se pare absolut istovitor; de aceea, trebuie sa decida daca le convine sa mai ramana impreuna sau daca nu ar fi bine sa mearga fiecare pe drumul sau.

FEMEIA TIGRU – BARBATUL CAPRA

     Barbatul Capra este atras magnetic de frumusetea femeii Tigru; aceasta din urma iubeste creativitatea si sensibilitatea barbatului Capra. Totusi, femeia Tigru isi da imediat seama de seama repede de slabiciunile barbatului Tigru si nu ii plac deloc dependenta si posesivitatea lui. Pe de alta parte, barbatul Capra s-ar putea sa reclame ca femeia Tigru este indiferenta la sentimentele sale si nepoliticoasa. Ambitioasa femeie Tigru ar putea sa-l gaseasca pe barbatul Capra prea lenes pentru gustul ei. Femeii Tigru ii place sa socializeze, barbatului Capra ii place sa stea mai mult acasa. Barbatul Capra este destul de gentil, in vreme ce femeia Tigru este extrem de temperamentala; de asemenea, este mult prea independenta pentru gustul barbatului Capra. Femeia Tigru il va gasi pe barbatul Capra prea slab pentru a face fata relatiei de cuplu. Poate fi Tigrul o fire puternica si protectoare, insa femeia Tigru isi doreste un barbat pe care sa poata conta. La un moment dat, amandoi ar putea ramane nesatisfacuti de aceasta relatie. Trebuie facute multe ajustari pentru ca legatura dintre cei doi sa evolueze intr-o directie agreata de ambii.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...