Compatibilitate Tigru Cocos

Compatibilitatea intre zodiile Tigru Cocos

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Tigru - Cocos acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Tigru - Cocos

Compatibilitati Tigru - Cocos Compatibilitati Tigru - Cocos

     Nativii Tigru si Cocos se vor certa foarte mult; destul de rar isi doresc acelasi lucru. Ambii au caracter puternic. Nativul Cocos este perfectionist, munceste din greu, uneori uitand ca mai are si alte obligatii in afara de munca sa. Asteptarile lui, duse uneori la un maximum foarte greu de atins, se extind si asupra relatiei de cuplu. Ambii sunt posesivi din fire; isi doresc libertate pentru ei, dar nu si pentru partener. Le place sa stie ca pot controla, in orice secunda, situatia. Fara pic de diplomatie, relationarea dintre ei se anunta foarte dificila, cu multe situatii realmente tensionate. Au putine in comun si este putin probabil sa-si ofere, de buna voie, ceea ce si doresc.

BARBATUL TIGRU – FEMEIA COCOS

     Femeia Cocos este desteapta si foarte bine organizata, mandra si mereu pregatita sa atraga atentia asupra sa, fie prin tinuta, fie altfel. Este foarte creative si stie sa isi asigure cai suplimentare pentru a-si asugura succesul in viata. Orarul pe care si-l alcatuiesc trebuie respectat cu sfintenie; punctualitatea este litera de lege pentru femeia Cocos. Nu doreste sa isi schimbe planurile pentru nimeni si nu intelege nicicum conceptual de spontaneitate. Mereu este pe fuga, mereu apare ca fiind stresata, ocupata cu cate ceva; i-ar trebui un partener ca s-o ajute sa se relaxeze. Din pacate, barbatul Tigru nu este cea mai potrivita persoana care sa faca asta. Barbatul Tigru este destul de des spontan, impulsiv, nu prea ii pasa de programul facut de femeia Cocos, iar acest lucru ii creste acesteia frustrarile. Ambii parteneri sunt pasionali, atat in dragoste, cat si in ura.

FEMEIE TIGRU – BARBATUL COCOS

     Partenerii acestui cuplu ar putea fi mult prea concentrati pe problemele proprii pentru a se bucura, reciproc, de companie celuilalt. Caracterele lor puternice ii fac sa-si doreasca sa controleze mereu situatia. Nu prea au dorinte comune. Femeia Tigru uraset de moarte cicaleala constanta a barbatului Tigru, in vreme ce pentru barbatul Cocos, impulsivitatea femeii Tigru este, pur si simplu, un cosmar. Ea se ghideaza dupa propriul instinct, in vreme ce barbatul Cocos nu asculta decat de logica. Femeia Tigru si barbatul Cocos sent codusi de pasiune; traiesc totul la intensitate maxima, atat dragostea, cat si certurile. Femeia Tigru stie cum sa-l inveseleasca pe barbatul Cocos, cum sa-l scoata din permanenta sa stare de incordare, insa trebuie sa obtina de la acesta libertate de miscare. Daca incep sa apara gelozii si reprosuri, femeia Tigru nu este genul care sa stea sis a inghita. Partenerii sunt suficient de inteligenti pentru a-si cunoaste interesele; pentru ca ambii sunt materialisti, cu putina diplomatie, ar putea sa se inteleaga destul de bine, sa evite conflictele intre ei.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...