Compatibilitati zodii

Compatibilitate zodii

In conditiile tot mai complexe de viata din societatea contemporana, devine din ce in ce mai potrivit ca, intr-un cuplu, partenerii sa fie cat mai compatibili, pentru a evita necesitatea acceptarii prea multor compromisuri; astfel, lucrurile sunt mai facile, avand in vedere ca indivizii sunt foarte putin dispusi, in zilele noastre, sa lase de la ei. In aceste conditii, studierea compatibilitatilor in functie de zodie poate sa fie de mare ajutor. Pentru ca exista anumite caracteristici care ne sunt imprimate inca de la nastere, trasaturi care nu pot fi estompate si care ar fi bine sa fie in armonie cu ale partenerului de viata. Aceste trasaturi fundamentale care ne definesc personalitatea nu pot fi reprimate; in consecinta, este important sa le cunoastem si sa stim cu ce sa le acordam. De modul in care se pot compatibiliza partenerii de cuplu, depinde evolutia relatiei, durabilitatea ei in timp.

Daca esti deja implicat intr-o relatie de cuplu, te invitam sa afli cat esti de compatibil cu partenerul tau si ce sanse aveti sa dezvoltati o relatie durabila impreuna. Daca nu esti inca intr-o relatie cu cineva, poti sa citesti din ce zodie ar trebui sa fie un eventual partener, pentru ca relatia de cuplu sa se dezvolte armonios si sa dureze, in timp.

Sectiunea de compatibilitate zodii din cuprinsul website-ului nostru ofera raspunsuri pertinente unor intrebari pe care, cu siguranta, fiecare dintre noi si le-au pus, la un moment dat. Viziteaza sectiunea compatibilitati zodii si compatibilitate nume si afla mai multe!

Compatibilitate zodii - cele mai comunicative semne zodiacale

Comunicarea este atributul exclusive al oamenilor, ca fiinte inteligente, menite sa se inteleaga intre ele folosind limbajul verbal. Unii dintre semeni uzeaza mai mult, altii mai putin, de acest atribut; unii exagereaza, in sensul ca vorbesc prea mult, altii uzeaza acest atribut cat pot de putin, fiind foarte "scumpi la vorba". Din punct de vedere astrologic, se poate stabili care dintre zodii are ca trasatura dominanta de caracter comunicativitatea si care zodii include nativii tacuti, retrasi, care incearca sa comunice cat mai putin cu ceilalti. Astrologii ne spun ca semnele de aer, de regula, sunt asociate cu darul comunicarii; nativii Gemeni, Balanta si Varsator sunt semne de aer, iar aerul este absolut necesar comunicarii, asa ca paralele se poate face foarte usor. Mai mult decat atat, a comunica inseamna a conecta mintile.

Gemeni. Mercur, ca zeu al comunicarii si intelectului, patroneaza zodiac Gemenilor. Nativii Gemeni se remarca printr-o inteligenta aparte, persoane usor adaptabile atat mediului, cat si persoanelor; astfel de persoane prezinta o dezinvoltura deosebita, pot sustine discutii interminabile, pe varii teme, fara a fi foarte important daca discuta cu o persoana abia cunoscuta sau cu o cunostinta de ani de zile. Sunt gazde perfecte; daca au musafiri, fac tot posibilul ca acestia sa se simta mereu bineveniti. Vor intretine atmosfera, la modul cel mai complet si complex. A comunica este, pentru nativii Gemeni, ceva vital. Nu au nici o problema in a intra intr-o conversatie deja inceputa si o fac la modul cel mai natural cu putinta. Modul in care pun problema ii ajuta pe interlocutori sa se deschida, sa spuna ceea ce au pe suflet; partea negativa este ca nativii Gemeni, vorbind atat de mult, au tendinta de a spune lucruri care, poate, nu ar trebuie spuse, chiar daca nu sunt, neaparat, secrete.

Balanta. Nativii Balanta sunt, de asemenea, amfitrioni de nepretuit. In orice imprejurare, se remarca prin eleganta si distinctie. De asemenea, si limbajul lor, se adapteaza fiecarei situatii. Le place sa ii provoace pe ceilalti la discutii. De asemenea, intr-o disputa, mereu isi asuma rolul de mediatori si o fac atat de bine, incat niciuna dintre partile din conflict nu va ramane nemultumita. Nativilor Balanta nu le place sa vorbeasca despre ei insisi, dar sunt foarte apreciati in a da sfaturi pe diverse teme, mai ales cele legate de viata, in general. Nativii Balanta nu isi vor intrerupe, niciodata, intelorcutorii. Asculta si apoi vorbesc ei; insa discursurile lor sunt atat de elocvente, incat cei prezenti au tendinta sa taca si sa asculte ce au de spus. Le place sa vorbeasca si o faca atat de bine, incat nimeni nu se plictiseste ascultandu-i.

Varsator. Spre deosebire de nativii Balanta, nativii Varsator se situeaza la extrema opusa. Sunt spirite libere, pentru care aspectul fizic este ultimul lucru important de care sa tina seama. Le place aventura, libertatea, isi doresc sa exploreze si sa cunoasca tot ce se poate despre lumea in care traiesc. Nu sunt deloc in masura sa dea sfaturi de viata, pentru ca sunt genul care sa aprofundeze prea mult problema; traiesc in prezent, pentru ei este foarte important "aici si acum". Insa se remarca, mereu, in grupuri, prin discutiil erudite, prin imensa cunoastere acumulata, prin modul in care isi exprima convingerile cu privire la diverse subiecte legate de domenii ale cunoasterii.

Barbatul din zodia pesti

zodia pestiBarbatul Pesti este loial prietenilor si familiei, uneori punand bunastarea acestora inaintea celei proprii. Este un tip cu multa empatie, capabil sa prezinte puncte de vedere pline de simpatie, atunci cand i se cere din partea apropiatilor; uneori, acestia profita foarte mult de firea generoasa a barbatului Pesti, chiar exagerat de mult. Chiar daca nu este genul care sa isi asume rolul de lider, cu de la sine putere, de multe ori, in situatii critice, apropiatii tind sa se indrepte spre el si sa-l solicite sa intervina pentru a-i ajuta sa treaca de ceea ce este mai greu. Este considerat a fi un visator, insa barbatul Pesti se va dovedi, adeseori, exact omul de care este nevoie, in diverse situatii.

RELATII SENTIMENTALE, PRIETENII. Barbatul Pesti, atunci cand este indragostit, se daruieste total partenerei sale; isi doreste sa fie doua suflete unite intr-unul singur. Scopul sau primordial, pentru relatia de cuplu, este sa ajunga la armonie si o unitate in care sa nu se distinga clar unde se termina propria sa identitate si unde incepe cea a partenerei sale. Poate fi destul de toxic pentru un spirit romantic si coplesitor pentru aceia care cauta doar intalniri ocazionale.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...