Compatibilitate balanta

Compatibilitati balanta

     Zodia Balantei se afla, fara doar si poate, sub semnul diplomatiei. Se spune despre nativii Balanta ca sunt oameni echilibrati, ca nu isi ies niciodata din fire, insa, in egala masura, se poate spune ca sunt persoane nehotarate, cu mai multe dileme decat si-ar dori cineva. Apeleaza la compromis ori de cate ori se afla intr-o situatie de criza; prefera sa lase de la ei decat sa se ajunga la situatii care sa degenereze incontrolabil. Deciziile pe care le au de luat le analizeaza punand in balanta avantaje si dezavantaje, insa, de cele mai multe ori, pare ca este destul de greu sa ajunga la o hotarare definitiva sigura. Nativului Balanta ii place ordinea, haosul il agita, ii scade randamentul; si celor din jur le solicita acelasi lucru, pentru ca este destul de influentabil. Este si foarte galant, foarte elegant, are o aparenta de distinctie care pe unii ii atrage, care altora li se pare snobism. Poate si pentru faptul ca, indiferent de ceea ce simte sau ce se intampla cu el cu-adevarat, nativul Balanta va incerca, din rasputeri, sa pastreze aparentele. Tot din aceasta cauza, se poate ca Balanta sa accepte aliante matrimoniale care sa dea bine in ochii lumii, dar care sa nu aiba la baza sentimente de dragoste; evident, o astfel de relatie nu poate sa aiba sorti de izbanda, Balanta avand nevoie, cu disperare, de echilibru si stabilitate in viata sa; o relatie sentimentala de complezanta nu ii va oferi acest lucru. Nativul Balanta este un bun orator, comunica excelent cu cei din jur, ii place sa explice foarte bine lucrurile, pentru a nu exista dubii, atunci cand face o expunere, sustine un proiect sau, pur si simplu, are ceva important de spus.

Balanta prezinta compatibilitate:
- compatibilitate excelenta cu Gemeni, Leu, Scorpion,Varsator si
- incompatibilitate cu Rac, Fecioara

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta este un foarte bun prieten; este sensibil la nevoile celorlalti, stie cum sa le menajeze sentimentele, nu va sta in calea afirmarii nimanui. Dimpotriva, va deveni un sprinjin de nadejde, cu sfaturi obiective pe care putini sunt capabili sa le dea, dezinteresat. Chiar si cand stie ca are dreptate, barbatul Balanta va face in asa fel incat sa pastreze echilibrul si pacea, fara sa sublinieze pozitia sa in disputa. Este o persoana optimista; incearca sa vada, cat se poate de des, partea plina a paharului. De asemenea, nu judeca omul din prima; incearca sa vada dincolo de defectele fiecaruia, cauta partile bune ale fiecarui individ pe care il intalneste. Devine, in acest fel, foarte popular, foarte bine vazut de toata lumea. Este considerat un foarte bun diplomat, o persoana cu mult sarm, un tip placut care devine repede favorit in mediile in care este prezent.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...