Compatibilitate Balanta Pesti

Compatibilitati Balanta Pesti

Balanta - Pesti

Compatibilitati Balanta - Pesti Compatibilitati Balanta - Pesti

     Nativii Balanta si Pesti au destul de multe probleme in a coagula o relatie, asa cum trebuie, chiar daca au unele nazuinte in comun. Ambii isi doresc liniste in viata lor, stabilitate si iubire; au, insa, viziuni destul de dfierite asupra unor chestiuni majore de viata. Nativii Pesti sunt mistici, mai inclinati spre spiritualitate, isi dedica viata celor din jur, cu care empatizeaza in mod deosebit, se pot sacrifica pentru persoanele dragi din viata lor. Nativii Balanta sunt mai practici, mai interesati; isi doresc o viata confortabila si, daca se poate, altcineva sa fie furnizorul mijloacelor pentru aceasta. Binenteles ca sunt dispusi sa ofere si ei, partenerului, partea lor pentru ceea ce primesc. In relatia lor cu Pestii, tind sa-si asume conducerea, ceea ce nu ii face sa se simta, foarte confortabil. Pestii au lumea lor interioara, in care, uneori, se cantoneaza pentru prea mult timp.

BARBATUL BALANTA – FEMEIA PESTI

     Barbatul Balanta se poate caracteriza printr-o diplomatie innascuta, nu agreaza deloc situatiile conflictuale, pe care le evita atat cat poate; discutiile despre probleme acute pot sa aiba o rezonanta zero, daca barbatul Balanta nu are disponibilitate de a discuta. Femeia Pesti vrea sa rezolve problemele; nu este genul care sa lase lucrurile neclare, asa ca se poate ajunge la situatii nedorite, in relatia cu barbatul Balanta. Barbatul Balanta este un tip elegant, care isi doreste alaturi o partenera eleganta; femeia Pesti este sarmanta, are o atractivitate innascuta si, cu putina cizelare, poate face furori in spatiile publice. Asa ii si atrage atentia barbatului Balanta, care este incantat de candoarea ei. Ambii au , insa, nevoie, de sprijin din partea partenerului; tind sa se lase prea mult in baza celuilalt, ceea ce este destul de contraproductiv intr-un cuplu. Femeia Pesti este extrem de sensibila si are chiar tendinte depresive, atunci cand lucrurile nu functioneaza asa cum trebuie. Barbatul Balanta, nehotarat din fire, are nevoie de o persoana puternica de partea sa, iar femeia Pesti este departe de a fi acea persoana.

FEMEIA BALANTA – BARBATUL PESTI

     Femeia Balanta chiar pune in balanta toate aspectele unei probleme; este genul care analizeaza toate perspectivele, pentru a avea parte de o evaluare cat mai corecta si mai conforma cu realitatea, care sa ii permita sa ia decizia cea mai corecta. Ii ia ceva timp sa se hotarasca si pierde ocazii importante, tot stand si analizand, incercand sa gaseasca decizia corecta. Si in plan sentimentale, exista acelasi pericol pentru femeia Balanta. Are nevoie de un partener hotarat, de un caracter mai puternic ca al ei, insa barbatul Pesti nu prea este genul acesta. El este un tip sensibil, cu foarte puternice inclinatii spirituale; in tineretile sale poate fi ceva mai rebel, insa, pe masura ce timpul trece, nu isi doreste decat liniste si pace in viata sa. El are nevoie de o pertenera care sa-l iubeasca neconditionat, in care sa aiba incredere si care sa-i fie alaturi in momentele dificile, pentru ca in astfel de momente exista riscul sa intre in depresie. Femeia Balanta si barbatul Pesti cu greu ar reusi sa se mentina impreuna, pentru ca, desi au dezideratul comun al unui camin linistit, pur si simplu nu sunt destul de puternici pentru a face fata vietii, impreuna, ca si cuplu.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...