Compatibilitate berbec

Compatibilitati berbec

      Nativii Berbec sunt persoane dinamice, inventive, inzestrate cu creativitate si initiativa, alaturi de care nu prea exista monotonie. Sunt perseverenti, uneori s-ar putea spune chiar incapatanati; nu le place sa renunte la planurile facute. De regula, atunci cand si-au stabilit deja un obiectiv in minte, este putin probabil sa nu faca tot posibilul pentru a-l atinge. Asta pentru ca, prin natura firii sale, nativul Berbec analizeaza lucrurile cu foarte mare atentie, inainte de a lua o hotarare. Acest fapt poate constitui si un mare dezavantaj; uneori, pot pierde oportunitati importante, tot asteptand sa fie siguri pe hotararea pe care trebuie sa o ia. Berbecii sunt persoane orgolioase, care resimt puternic, la nivel psihic, orice dezamagire, orice insucces, orice jignire. Au nevoie de cineva care sa-i remonteze, atunci cand se simt daramati mental. In conditii de stres, se panicheaza si face destul de multe greseli, pana sa-si dea seama ca se impune reevaluarea situatiei. Altfel, sunt persoane care insufletesc orice adunare si alaturi de care nu se plictiseste nimeni. Isi pretuieste mult prietenii, insa dusmanii trebuie sa fie atenti la miscarile sale. Partenerii Berbecului trebuie sa fie persoane capabile sa-l echilibreze, sa-i ofere sprijin, in momentele dificile, sa il atentioneze, atunci cand greseste, insa cu tact si diplomatie.

Berbecul prezinta compatibilitate
- compatibilitate excelenta cu Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator si
- incompatibilitate cu Fecioara, Capricorn, Pesti

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta este un foarte bun prieten; este sensibil la nevoile celorlalti, stie cum sa le menajeze sentimentele, nu va sta in calea afirmarii nimanui. Dimpotriva, va deveni un sprinjin de nadejde, cu sfaturi obiective pe care putini sunt capabili sa le dea, dezinteresat. Chiar si cand stie ca are dreptate, barbatul Balanta va face in asa fel incat sa pastreze echilibrul si pacea, fara sa sublinieze pozitia sa in disputa. Este o persoana optimista; incearca sa vada, cat se poate de des, partea plina a paharului. De asemenea, nu judeca omul din prima; incearca sa vada dincolo de defectele fiecaruia, cauta partile bune ale fiecarui individ pe care il intalneste. Devine, in acest fel, foarte popular, foarte bine vazut de toata lumea. Este considerat un foarte bun diplomat, o persoana cu mult sarm, un tip placut care devine repede favorit in mediile in care este prezent.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...