Compatibilitate Berbec Balanta

Compatibilitati Berbec Balanta

Berbec - Balanta

Compatibilitati Berbec-Balanta Compatibilitati Berbec - Balanta

     Balanta si Berbecul sunt semne zodiacale total opuse; uneori, merge zicala " contrariile se atrag", insa, din pacate, acestea nu sunt cazuri frecvente, in ceea ce-i priveste pe nativii acestor doua zodii. Berbecul este genul impulsiv, care trece la actiune chiar daca asta poate insemna aparitia de erori; nativul Balanta se gandeste foarte mult inainte de a actiona si, nu de putine ori, ocaziile favorabile trec pe langa el. Si in plan sentimental, nativii acestor doua zodii au moduri de actiune total diferite, in sensul celor mentionate mai sus. Nativul Berbec este efervescent, incearca sa atraga printr-un comportament zgomotos si extravagant, in vreme ce nativul Balanta este mereu retinut, incearca sa para echilibrat cand, de fapt, este doar nehotarat.

BARBATUL BERBEC - FEMEIA BALANTA

     Barbatul Berbec este genul omului de actiune care, atunci cand si-a pus ceva in cap, greu mai poate fi intors din drum; este perseverent, dar si foarte incapatanat. Femeia Balanta, insa, are capacitati diplomatice care o ajuta enorm intr-o relationare normala cu barbatul Berbec. Acesta nu este genul care sa mearga pe ocolite; spune direct ceea ce are de spus. Femeia Balanta este mai retinuta, din acest punct de vedere; exprimarea sentimentelor se face cu atat mai greu. Barbatul Berbec nu va refuza sa raspunda, atunci cand este pus in fata unei provocari; femeia Balanta este prudenta, incearca sa analizeze problema din toate punctele de vedere. Relatia emotionala dintre barbatul Berbec si femeia Balanta ridica destul de multe semne de intrebare, pentru ca cei doi afiseaza diferente majore, unul fata de celalalt. Berbecul este zgomotos, ii place sa iasa in evidenta, se remarca in cercurile sociale in care apare; Balanta este discreta, eleganta, incearca sa pastreze o anumita gratie. Ar putea invata unul de la celalalt, insa barbatul Berbec este prea orgolios si prea incapatanat, in vreme ce femeia Balanta nu reuseste, intotdeauna, sa intervina de pe pozitia sa caracteristica de mediator. In aceste conditii, sansele ca cei doi sa dezvolte o relatie trainica sunt destul de variabile.

FEMEIA BERBEC - BARBATUL BALANTA

     Femeia Berbec este tipul de persoana directa, care nu se teme sa-si spuna parerea despre o anumita chestiune, chiar daca nu i-a fost ceruta. Este o femeie puternica, exact asa cum ii trebuie barbatului Balanta, un gen de persoana cam nehotarata, care, uneori, taraganeaza lucrurile nepermis de mult. Barbatul Balanta va face tot posibilul sa evite situatiile conflictuale; nu rezista la presiuni si, cu siguranta, o va lasa pe bataioasa femeie Berbec sa intervina, in numele sau, in astfel de situatii. Totusi, nu se va lasa calcat in picioare, avand si el limitele sale; din pacate, femeia Berbec prinde curaj si, in timp, s-ar putea sa nu mai respecte aceste limite, ceea ce poate pune capat aventurii lor impreuna. Femeia Berbec este un prieten de nadejde, insa solicita onestitate din partea celor carora le acorda increderea sa; barbatul Balanta este, destul de des, ezitant in actiunile sale, ceea ce o face pe femeia Berbec sa se intrebe daca poate pune baza pe el. O relatie sentimentala poate functiona daca cei doi isi inteleg si accepta, inca de la inceput, pozitiile.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...