Compatibilitate Berbec Berbec

Compatibilitati Berbec Berbec

Berbec - Berbec

Compatibilitati Berbec-Berbec Compatibilitati Berbec - Berbec

     Nativii Berbec au unele trasaturi de caracter care fac asocierea dintre cei doi oricand potential conflictuala. Sunt firi aprige, putin rabdatori din fire, iar cand le sare tandara, este putin probabil sa mai poata fi opriti din incaierare. Isi apara cu inversunare punctele de vedere, luand in considerare faptul ca se gandesc mult inainte de a lua o hotarare. In relatia dintre doi Berbeci, posibilitatea este foarte mare ca lucrurile sa degenereze rapid, chiar daca, anterior, evolutiile nu anuntau, in nici un fel, un astfel de parcurs.

     Berbecii sunt energici, uneori, hiperactivi; putini pot tine pasul cu ei si, din aceasta cauza, se pot enerva destul de usor. Ii enerveaza ingrozitor persoanele incete din fire, cele care cugeta mult inainte de a face un pas; Berbecilor li se pare o mare pierdere de vreme, desi sunt constienti ca deciziile insuficient gandite pot sa aiba consecinte neplacute; de altfel, au parte destul de des de astfel de evenimente, care ii fac irascibili si greu de suportat.

     Berbecii sunt persoane independente, care nu accepta sa fie ingradite, insa si foarte posesive, pe de alta parte, avand pretentia sa impuna limite, partenerilor lor.

Disfunctionalitatile de natura emotionala au impact negativ asupra psihicului nativilor Berbec, care vor deveni agitati, uneori stresul atingand cote maxime; in aceste conditii, impulsivitatea Berbecilor iese pregnant la suprafata, actiunile lor capatand, de regula, o tenta negativa. De multe ori, chiar si in conditii de normalitate, Berbecii pot deveni egocentrici, egoisti, nemaitinand cont de nimeni altcineva, decat de ei insisi.

     Nimeni nu poate contesta potentialul pozitiv pe care o relatie dintre doi nativi Berbec l-ar putea avea. Berbecii sunt dinamici, activi, implicati in actiune, odata ce s-au hotarat sa participe la ea. Interesul pentru nou, dar si pentru un camin indestulat, pentru realizarea unui anumit confort in viata, sunt trasaturi comune, care pot sugera o compatibilizare. Totusi, destul de des, Berbecii ajung la competitie intre ei, iar de aici pana la deteriorarea situatiei, nu este decat un pas. Situatia ideala, in care o relatie sentimentala intre doi nativi Berbec ar putea sa mearga, exclude existenta competitiei intre ei. De asemenea, este absolut necesar ca fiecare partener sa respecte libertatea de miscare a celuilalt, fapt destul deficil, in cazul Berbecilor, avand in vedere ca au o tendinta vizibila de a-i controla pe cei din jur. O relatie intima pasionala nu poate fi de mare ajutor; este doar un element care poate sa sprijine, temporar, o asociere intre doi nativi Bebec. Insa pasiunea se evapora repede, sub presiunea divergentelor care se isca din cauza firii aprige a nativilor acestei zodii.

     Sunt oameni orgoliosi din fire, carora nu le place deloc sa recunoasca ca au gresit, asa ca pot sa mentina o relatie sentimentala mai mult din complezanta; nu este o atitudine sanatoasa, pentru ca pot dezvolta, odata cu trecerea timpului, o serie de frustrari care sa se adauge caracterului lor destul de exploziv.

     Pentru ca o relatie sentimanetala intre doi nativi ai acestei zodii sa functioneze este nevoie de compromis, rabdare si foarte multa retinere, fiecare din aceste deziderate fiind destul de greu de atins, in relatia dintre doi nativi Berbec.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...