Compatibilitate Berbec Capricorn

Compatibilitati Berbec Capricorn

Berbec - Capricorn

Compatibilitati Berbec-Capricorn Compatibilitati Berbec - Capricorn

     Berbecul si Capricornul sunt doua caractere total diferite; Berbecul este extrovertit, efervescent si chiar extravagant, in vreme ce Capricornul este introvertit, sobru, un tip foarte practic si realist. Daca Berbecul pastreaza o atitudine optimista, incercand sa fie mereu vesel si bine dispus, Capricornul este mai serios, de regula, aspectul sau denotand, in mod clar, ca nu are deloc chef de glume. Berbecul este genul impulsiv, caruia ii place mereu sa incerce lucruri nou, uneori asumandu-si o serie de riscuri destul de semnificative; Capricornului ii este imposibil sa inteleaga acest mod de a fi, el fiind genul de persoana care planifica, cu multa minutiozitate, pana si cei mai marunti pasi din viata sa. Capricornului ii place predictibilitatea, in vreme ce Berbecul adora sa fie surprins, uraste monotonia lucrurilor de rutina. Multi sunt de parere ca este o asociere total neinspirata, atat in dragoste, cat si in alte scopuri. Influentele astrale care guverneaza fiecare dintre aceste doua zodii indica o evolutie problematica a relationarii dintre ei.

BARBATUL BERBEC - FEMEIA CAPRICORN

     Barbatul Berbec este un tip curajos, care nu da inapoi in fata obstacolelor pe care viata i le pune in cale; fiecare provocare este considerata un prilej de a se pune in valoare, de a invata, de a exprimenta. Se considera stalpul familiei sale, isi ia rolul in serios; chiar daca firea sa nu este cea a unui familist convins, daca isi asuma rolul, se va conforma. Tine, totusi, destul de mult la independenta sa si are nevoie de un partener care sa i-o respecte. Femeia Capricorn este o tipa foarte practica; isi organizeaza, cu foarte mare rigurozitate, actiunile pe care le are de realizat pentru a-si indeplini obiectivele stabilite si este foarte perseverenta. Este, totusi, mult prea previzibila pentru barbatul Berbec, caruia ii place enorm de mult sa fie surprins. Femeia Capricorn nu este deloc genul care sa demareze o actiune sau care sa faca o achizitie careia sa nu ii vada rostul; barbatul Berbec este mult mai generos cand vine vorba de achizitii, mai ales daca prinde oferte. In privinta actiunilor, ii place sa surprinda si sa fie surprins. Probabil ca, intr-un astfel de cuplu, barbatul Berbec s-ar plictisi teribil in compania femeii Capricorn, in vreme ca aceasta din urma va fi mereu agasata de actiunile putin predictibile ale partenerului sau.

FEMEIA BERBEC - BARBATUL CAPRICORN

     Femeia Berbec este o persoana care actioneaza atunci cand se impune, care nu intarzie luarea hotararilor, daca este nevoie sa o faca; nici barbatul Capricorn nu este genul care sa nu intervina, atunci cand se impune, insa este mult mai cumpatat si face lucrurile intr-o anumita ordine. Barbatul Capricorn este foarte competitiv, isi doreste mult de la el insusi, dar si de la cei care ii stau alaturi; este ambitios si vrea succes. La randul sau, si femeia Berbec este perseverenta si nu se lasa depasita. Este foarte posibil ca, in acest cuplu, partenerii sa fie mereu in competitie, asa incat rivalitatea existenta sa erodeze relatia dintre ei. Nu prea reusesc sa colaboreze, din cauza ca femeia Berbec actioneaza, de multe ori, imprevizibil, in vreme ce barbatul Capricorn isi doreste mai cat mai multa predictibilitate in viata sa. Femeii Berbec ii plac surprizele, in vreme ce actiunile barbatului Capricorn vor fi guvernate doar de principiul utilitatii. Acesta din urma va astepta, de regula, ca viata sentimentala sa fie dirijata de partenera sa, careia nu ii displace deloc acest lucru. Totusi, diferentele de viziune asupra acestui subiect, vor face ca lucrurile sa nu iasa asa cum isi doreste fiecare dintre ei. Pasiunea nu va fi de ajuns pentru a pastra coeziunea acestui cuplu.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...