Compatibilitate Berbec Fecioara

Compatibilitati Berbec Fecioara

Berbec - Fecioara

Compatibilitati Berbec-Fecioara Compatibilitati Berbec - Fecioara

     Cuplul Berbec - Fecioara trebuie vazut ca un cuplu care poate functiona numai si numai daca partenerii isi doresc acest lucru si isi dau silinta in acest sens. Berbecul este un tip caruia ii place libertatea, caruia nu ii place sa fie ingradit; binenteles, casnicia este, pentru el, o forma de ingradire, insa, daca este pregatit sufleteste pentru a face acest pas, il va face cu toata responsabilitatea. Are nevoie de un partener care sa ii acorde libertatea de miscare de care are nevoie. Din pacate, nativul Fecioara este, doar in cazuri exceptionale, o astfel de persoana; este un tip destul de monoton, care mizeaza pe lucrurile pe care le cunoaste deja si care, in pragmatismul sau, incearca sa faca lucrurile in anumite maniere, astfel incat sa iasa totul asa cum isi doreste.

BARBATUL BERBEC - FEMEIA FECIOARA

     Barbatul Berbec este un tip activ, energic, un luptator perseverent, care ii inspira si pe ceilalti din jur. Ii place sa faca lucrurile in modul sau propriu, de multe ori asumandu-si rolul de coordonator, in multe situatii. Uneori este idealist, insa nu la modul fantastic. Femeia Fecioara este practica; isi ofera ajutorul, pana la sacrificiu, mai ales pentru familia sa, insa are grija sa aminteasca mereu acest lucru. Din pacate, are meteahna de a fi foarte critica la adresa oricui greseste, iar Berbecul uraste cicaleala. Femeia Fecioara are o aura aparte, care o face foarte atractiva pentru sexul opus; barbatul Berbec este, insa, foarte posesiv, gelos chiar, putand adopta atitudini si comportamente care sa faca mult rau relatiei. Barbatului Berbec ii place sa iasa in public, sa se desfasoare in diverse medii care presupun interactiune, in vreme ce femeia Berbec prefera locurile mai retrase si nu ii place sa atraga atentia asupra sa. Exista modalitati de a ajunge la un status-quo intr-o eventuala relatie intre barbatul Berbec si femeia Fecioara, insa exista un mare risc de a se dezvolta frustrari, fapt ce pune in pericol durabilitatea relatiei.

FEMEIA BERBEC - BARBATUL FECIOARA

     Femeia Berbec este foarte dinamica, il atrage pe barbatul Fecioara cu energia ei. Sunt sanse mici sa se cunoasca la vreo petrecere, pentru ca barbatul Fecioara este mai retras, nu ii prea place multimea. Este mai probabil ca relatia sentimentala intre femeia Berbec si barbatul Fecioara sa evolueze dintr-o relatie de prietenie sau dintr-una profesionala. Femeia Berbec actioneaza, de multe ori, din impuls, insa are si momente cand sta si se gandeste, inainte de a lua vreo hotarare. De obicei, in aceasta situatie, analiza se prelungeste prea mult, doar in detrimentul sau. Barbatul Fecioara se pastreaza mereu pe latura realista, practica; este sincer, insa sinceritatea sa, uneori, este brutala. Femeia Berbec se simte, de cele mai multe ori, ranita, si reactioneaza destul de nepotrivit. Din pacate, barbatul Fecioara este genul mai pesimist, in vreme ce femeia Berbec incearca sa se pastreze pe latura optimista; nu are nevoie, in preajma sa, de elemente care sa o influenteze negativ. O relatie de cuplu functionala intre femeia Berbec si barbatul Fecioara trebuie sa implice sentimente, precum si disponibilitatea de a intelege si de a face concesii partenerului; fara a fi indeplinite aceste conditii, este putin probabil ca lucrurile sa mearga asa cum ar trebui.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...