Compatibilitate Berbec Gemeni

Compatibilitati Berbec Gemeni

Berbec - Gemeni

Compatibilitati Berbec-Gemeni Compatibilitati Berbec - Gemeni

     Nativii Berbec si Gemeni au sansa de a forma, impreuna, un cuplu cat se poate de durabil, pentru ca prezinta numeroase trasaturi de caracter care pot fi usor armonizate. Sunt aventurieri din fire, dornici de a cunoaste cat mai multe lucruri interesante, sunt spontani si inventivi, asa ca nu exista riscul de a se plictisi impreuna. Au o relatie intima incitanta, iubesc cu pasiune, sunt oameni de actiune. Exista, binenteles, si reversul medaliei: Berbecii sunt destul de activi, insa mereu par intr-un haos continuu, ceea ce, corelat cu nehotararea Gemenilor, al caror caracter dual este incontestabil, poate fi extrem de nociv. Insa, cu putina straduinta din partea amandurora, pot sa ajunga la un compromis viabil si pentru unul si pentru celalalt.

FEMEIA BERBEC, BARBATUL GEMENI

     Femeia Berbec este foarte activa, ii place mereu sa fie in toiul actiunii, preia initiativa si chiar comanda, daca este nevoie. Este buna in pozitie de lider, are suficient curaj pentru a face fata provocarilor; de multe ori, isi alege o activitate profesionala specifica barbatilor, tocmai pentru a-si demonstra potentialul. Obiectivele, de regula, si le stabileste dupa ce a analizat situatia in ansamblulu ei, insa are si momente cand se lasa purtata de impulsuri, si arunci face destul de multe greseli. Nu reactioneaza foarte bine in conditii de stres, avand nevoie de cineva echilibrat, care s-o puna pe linia de plutire. Barbatul Gemeni este o astfel de persoana; este un tip calculat, diplomat, care stie cum sa medieze o situatie de conflict. Este la fel de energic ca femeia Berbec, optimist, nu tine supararea, nu este un visator care sa umble dupa himere; in punctele importante, poate sa completeze, in mod fericit, modul de a fi al femeii Berbec.

FEMEIA GEMENI, BARBATUL BERBEC

     Barbatul Berbec este sufletul petrecerii, ii place sa atraga atentia asupra sa, insa nu in mod ostentativ. Exercita atractie asupra femeii Gemeni, care este ceva mai retrasa, mai retinuta. Relatia poate incepe ca dragoste la prima vedere, pentru ca ambii parteneri sunt romantici, pasionali. Femeia Gemeni este foarte preocupata de mentinerea aparentelor, in vreme ce barbatul Berbec este franc, deschis, onest. Femeia Gemeni este activa, are toate armele in dotare, pentru a oferi solutii problemelor cu care se confrunta, ea sau partenerul sau; cand ajuta pe ceilalti, de regula, asteapta recunostinta. Ii place ca barbatul Berbec este galant, se poarta frumos cu femeile, cu exceptia situatiei in care este supus unui stres maxim; devine surescitat si poate fi chiar badaran. Barbatului Berbec ii place sa iasa in lume, sa se distreze, in vreme ce femeia Gemeni prefera timpul petrecut in familie; nu-i displace, insa, sa se gateasca si sa se arate lumii, asa ca nu va refuza sa-si insoteasca partenerul. Pot sa apara discutii in contradictoriu, in acest cuplu, insa compromisurile pe care trebuie sa le faca nu sunt majore, astfel incat, aproape intotdeauna, vor reusi sa gaseasca o cale de mijloc.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...