Compatibilitate Berbec Leu

Compatibilitati Berbec Leu

Berbec - Leu

Compatibilitati Berbec-Leu Compatibilitati Berbec - Leu

     Este o legatura cu o compatibilitate excelenta intre partenerii care prezinta trasaturi de caracter cel mai usor de armonizat. Ambii sunt energici - sunt semne de foc - creativi, au valente de lideri si accepta, cu fruntea sus, orice provocare. Sunt pasionali, atractia dintre ei fiind imediata; flacarile se aprind instant, iar lucrurile evolueaza de la sine. Comunicarea nu este o problema, in acest cuplu; fiecare este capabil sa-l faca pe celalalt sa se deschida. O comunicare eficienta si o viata intima armonioasa, corelata cu trasaturi de caracter care se pot armoniza, iata reteta unei relatii de cuplu reusite, cu mari sanse de a avea succes si de a se mentine, in timp.

BARBATUL BERBEC - FEMEIA LEU

     Barbatul Berbec este un tip sociabil, obisnuit sa iasa in diverse medii sociale, in care face fata, de regula, cu brio. Pe femeia Leu, nu are cum sa nu o remarce; ii va atrage, din prima, atentia, prin atitudine, prin prestanta, prin modul in care face conversatie. Va fi imposibil, pentru barbatul Berbec, sa nu ia initiativa unei apropieri; pe de alta parte, este foarte posibil ca femeia Leu sa faca primul pas, pentru ca nu ii lipseste curajul. Uneori, femeia Leu pare egoista, da impresia ca, in tot ce face, persoana ei este cea mai importanta; acest lucru nu este deloc conform cu realitatea. Femeia Leu este capabila de numeroase sacrificii pentru familia sa. Si pentru barbatul Berbec, familia este la fel de importanta. Ambii au valente de lideri, insa reusesc sa faca in asa fel incat sa isi imparta rolul intr-un mod care sa-i ajute sa evite conflictele. In viata intima, barbatul Berbec este mai mult decat dispus sa se lase dominat, femeii Leu placandu-i, in mod deosebit, aceasta pozitie. O relatie intre barbatul Berbec si femeia Leu are sanse mari de a evolua cu rezultate dintre cele mai bune; partenerii, odata implicati, isi vor da toata silinta sa faca lucrurile sa mearga. Iar asterele ii ajuta!

FEMEIA BERBEC - BARBATUL LEU

     Femeia Berbec este genul practic, optmist, gata oricand sa gaseasca solutii problemelor cu care se confrunta. Barbatul Leu este sarmant, mereu cu zambetul pe buze, atragator pentru toata lumea; femeia Berbec nu ramane nepasatoare, chiar daca, rationala din fire, va incerca, initial, sa disece simtamintele care o incearca. Barbatul Leu este foarte perseverent din fire si, daca femeia Berbec ii cade cu tronc, nu va ezita sa faca tot posibilul pentru a o convinge sa mearga alaturi de el. Relatia lor sentimentala va evolua firesc, mai ales ca sunt pasionali din fire, creativi inclusiv in viata lor intima. Sunt aventurieri, le place sa exploreze si o vor face impreuna, ori de cate ori vor avea ocazia. Barbatul Leu are nevoie de libertate de miscare, la fel cum si femeia Berbec isi iubeste independenta. In cele mai multe cazuri, in aceasta privinta, reusesc sa se inteleaga unul pe celalalt si se vor respecta reciproc. Barbatul Leu isi doreste sa aiba suficienti bani pentru a duce o viata indestulata; la fel si femeia Berbec este dispusa sa munceasca pentru a-si asigura bunastarea. Nu renunta la ceea ce si-au pus in minte si se vor sprijini, reciproc, pentru a-si atinge obiectivele.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...