Compatibilitate Berbec Pesti

Compatibilitati Berbec Pesti

Berbec - Pesti

Compatibilitati Berbec-Varsator Compatibilitati Berbec - Varsator

     Nativii Berbec sunt persoane directe, care spun exact ceea ce simt si cum vad ei anumite lucruri; sunt pesoane cu un caracter puternic, foarte motivate atunci cand si-au pus in minte sa faca ceva. Nativii Pesti sunt foarte sensibili, pot fi raniti extrem de usor de franchetea Berbecului. Relationarea dintre cei doi este destul de dificila la un nivel mai superficial; este clar ca o relatie sentimentala intre cei doi s-ar coagula mult mai greu si ar presupune mult mai multe compromisuri. Firile lor diferite, modul diferit in care vad viata ii fac sa priveasca, fiecare, intr-o alta directie; o eventuala apropiere intre ei o pot privi ca pe o experienta de viata, care nu este recomandabil a fi permanentizata.

BARBATUL BERBEC - FEMEIA PESTI

     Barbatul Berbec are o energie debordanta, putini sunt cei care ii pot tine pasul. Munceste mult, face eforturi enorme, daca este cazul, pentru a obtine ceea ce isi doreste. Din pacate, nu este intotdeauna suficient de intelept pentru a alege calea cea mai facila; deciziile impulsive il arunca, uneori, in valtoarea unor evolutii care nu pot fi anticipate. Femeia Pesti are un sarm aparte si, la prima vedere, impactul asupra barbatului Berbec este foarte puternic; isi doreste sa o protejeze, sa ii ofere un umar pentru sprijinul de care are nevoie. Ea este senzuala si ii poate oferi momente intime de neuitat; lui ii plac surprizele de acest gen si va fi incantat. Barbatul Berbec este posesiv din fire si nu prea fidel, din pacate. Femeia Pesti se deprima foarte usor, chiar si din lucruri nu ata de importante, ceea ce barbatul Berbec detesta; nu este deloc in stare sa consoleze pe cineva aflat in aceasta stare, mai ales daca si el este prins intr-o pasa proasta. Pe masura ce lucrurile evolueaza si devin mai serioase, diferentele majore dintre cei doi isi vor spune cuvantul, iar cuplul are putine sanse sa evolueze durabil.

FEMEIA BERBEC - BARBATUL PESTI

     Femeia Berbec este genul de persoana care isi asuma profesii sau activitati specific barbatesti, fie si numai pentru a demonstra ca poate, dar, mai ales, atunci cand este nevoie. Este curajoasa, determinata, perseverenta, dar si incapatanata, ea fiind cea care isi asuma conducerea in cuplul format alaturi de barbatul Pesti. Acesta din urma este un caracter destul de slab, sensibil, uneori haotic; are o atractivitate deosebita pentru femeia Berbec, la o prima vedere. Relatia lor intima este deosebit de satisfacatoare pentru femeia Berbec, insa aceasta nu se poate multumi, la infinit, cu asta. Pe de alta parte, nici barbatul Pesti, elegant si finut, nu poate sa asculte, zi de zi, badaraniile Berbecului care, uneori, devine chiar grosolan. Barbatul Pesti este mult mai diplomat, mult mai rezervat in a se exprima mai putin elegant. El este un spirit artistic, mistic in unele situatii, preocupat de subiecte cu care nativul Berbec nu prea are nici o tangenta. Pentru ca acest cuplu sa functioneze, este nevoie de multe compromisuri, pe care, de cele mai multe ori, partenerii nu sunt capabili sa si le asume.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...