Compatibilitate Berbec Rac

Compatibilitati Berbec Rac

Berbec - Rac

Compatibilitati Berbec-Rac Compatibilitati Berbec - Rac

      Relatia sentimentala dintre nativul Rac si cel din Berbec s-ar putea dovedi a fi de succes, pentru ca ambii sunt familisti convinsi, dedicati a face, din mediul familial, elementul cheie al vietii lor. Exista, insa, unele nuante care arata ca lucrurile nu stau, din pacate, pe atat de roz pe cat ne-am dori. Racul este foarte strict in ceea ce priveste conduita fata de familie, este mai posesiv, mult mai atasat acesteia, ar face aproape orice pentru persoanele dragi din viata lui; Berbecul, pe de alta parte, desi face tot ce poate pentru membrii familiei sale, are nevoie de o anumita libertate de miscare, care ii este indispensabila. Este un punct sensibil, care poate, prin evolutiile sale, sa aiba un impact negativ asupra relatiei dintre Berbec si Rac.

BARBATUL BERBEC - FEMEIA RAC

      Barbatul Berbec este, in general oprimist, fiind, din acest punct de vedere, un sustinator al bunei dispozitii in cuplu, deoarece femeia Rac este oarecum mai pesimista, mai inclinata sa vada partea goala a paharului. De asemenea, barbatul Berbec este foarte activ, energic, nu se teme sa ia initiativa, daca este cazul. Barbatul Berbec se implica total, atunci cand isi asuma responsabilitatea, nu umbla cu jumatati de masura; femeia Rac este ceva mai detasata, uneori chiar delasatoare. Barbatul Berbec tine mult la independenta sa, are nevoie de spatiul sau propriu, pentru a functiona, in vreme ce femeia Rac este posesiva, face crize, manipuleaza, pentru a obtine ceea ce-si doreste, ceea ce barbatul Berbec detesta. Barbatul Berbec socializeaza cu succes, reuseste sa atraga atentia asupra sa, la modul pozitiv, in vreme ce femeia Rac poate aparea capricioasa, cu figuri, un fel de stricatoare a bunei dispozitii. Partea financiara a vietii unui astfel se cuplu poate pune si ea probleme majore, pentru ca ambii sunt inclinati catre cheltuieli nu foarte bine gandite. Sansele unui astfel de cuplu, de a permanentiza o relatie sentimentala de succes, sunt destul de reduse.

FEMEIA BERBEC - BARBATUL RAC

      Barbatul Rac are sarmul sau, poate atrage foarte rapid pe femeia Berbec, cu imaginea pe care si-o creaza; uneori, poate insela asteptarile, cand isi dezvaluie adevarata fire, insa, din pacate, nu este deloc genul care sa accepte o infrangere cu eleganta. De foarte multe ori, barbatul Rac se supara, uneori fara motiv, incearca ca pastreze, ceea ce a obtinut, prin orice mijloace. Femeia Berbec are destula compasiune pentru a incerca sa inteleaga trairile interioare ale barbatului Rac, insa rabdarea sa nu este infinita. Nu reactioneaza deloc bine daca simte ca nu mai are suficienta libertate de miscare. Uraste gelozia, pe care o considera o mare problema in relatia sentimentala. Femeia Berbec este genul care se impune, care preia haturile, o femeie puternica, ce poate face multe lucruri constructive; barbatul Rac este ceva mai profitor, bunele sale intentii pot fi alterate de diverse tentatii. Partenerii dintr-un astfel de cuplu nu prea vor reusi sa se armonizeze, pentru ca nu exista disponibilitate spre compromis, din partea niciunuia dintre ei. Pe de alta parte, ar fi mult prea multe compromusuri de acceptat, ceea ce ar pune presiune crescuta pe parteneri si ar crea numeroase frustrari.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...