Compatibilitate Berbec Sagetator

Compatibilitati Berbec Sagetator

Berbec - Sagetator

Compatibilitati Berbec-Sagetator Compatibilitati Berbec - Sagetator

     Si nativul Berbec, dar si Sagetatorul, sunt aventurieri din fire, mereu dispusi sa incerce lucruri noi, persoane pentru care rutina unei vieti standardizate este aproape cel mai rau lucru care li se poate intampla. Doresc sa experimenteze pe pielea lor cat mai multe din beneficiile acestei vieti, nefiind dintre cei care sa-i asculte pe altii povestindu-si aventurile. Din pacate, ambii sunt impulsivi si, de cele mai multe ori, sub imperiul momentului, au tendinta de a-si asuma riscuri crescute. Se implica mereu in proiecte noi, sunt mereu si mereu atrasi de tot ceea ce este interesant, asa ca e foarte posibil ca multe lucruri sa ramana si neterminate, dupa ei; Berbecul este ceva mai consecvent cand isi asuma angajamentele, insa, din aceasta cauza, poate ajunge rapid la epuizare. Cuplul format dintr-un Berbec si un Sagetator nu are cum sa fie plictisitor; au mereu subiecte de discutie captivante, experimenteaza mereu, inclusiv in viata intima.

BARBATUL BERBEC - FEMEIA SAGETATOR

     Barbatul Berbec este mereu in actiune, isi asuma, cu mult curaj, realizarea a ceea ce si-a propus, isi doreste sa incerce lucruri noi si, chiar si intr-o relatie de cuplu, tine mult la independenta sa. Acceptarea provocarilor este, pentru el, un mod de viata; fara a avea aceste provocari, viata i se pare anosta, monotona. Femeia Sagetator este la fel de dornica de a experimenta lucruri interesante. Este optimista, insa pastreaza anumite limite care o feresc sa alunece pe panta fanteziilor. Si femeia Sagetator tine la independenta sa, insa barbatul Berbec poate fi destul de posesiv, ceea ce poate cauza probleme acestei relatii. Nu este foarte devotata planului domestic al vietii sale, insa uraste pe cei care ii reproseaza acest lucru. Barbatul Berbec este capabil de multe sacrificii pentru familia sa, insa trebuie sa fie sigur, sa se convinga pr el insusi ca este momentul si ca a gasit omul potrivit pentru care sa faca aceste sacrificii. Femeia Sagetator apreciaza micile gesturi de apreciere, mici cadouri pe care i le face partenerul, rasplatindu-l cu dragoste si pasiune. Barbatul Berbec ii poate oferi sustinere in planurile pe care si le-a faurit, pentru ca este suficient de puternic pentru a face acest lucru.

FEMEIA BERBEC - BARBATUL SAGETATOR

     Femeia Berbec are tendinta de a-si asuma roluri care, in mod traditional, sunt ale barbatilor, isi asuma riscuri, isi alege meserii mai iesite din comun. Un eventual partener Sagetator pentru femeia Berbec trebuie sa fi pregatit sa o urmeze, mai degraba decat sa astepte a fi urmat de aceasta. Femeia Berbec are un simt practic foarte dezvoltat, insa, uneori, mai cedeaza tentatiilor si, atunci, este foarte posibil sa cheltuie prea mult din bugetul familiei; este atrasa de tot ceea ce este la oferta, pentru ca i se pare ca face economii. In realitate, de cele mai multe ori, cheltuie mai mult decat isi propune. Barbatul Sagetator nu este cel mai in masura sa stopeze astfel de tendinte ale femeii Berbec; spiritul sau aventurier il indeamna sa priveasca mai departe de aceste maruntisuri ale vietii. Un astfel de cuplu va fi mai inclinat sa-si satisfaca propriile dorinte; partenerii, prin natura caracterului lor, nu se vor grabi sa isi inmulteasca obligatiile domestice sau familiale. Este foarte posibil sa isi aleaga joburi care sa ii pastreze cat mai detasati fata de astfel de obligatii; dar, daca ei se simt bine astfel, nimic nu-i poate piedica sa ramana impreuna pentru toata viata.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...