Compatibilitate Berbec Scorpion

Compatibilitati Berbec Scorpion

Berbec - Scorpion

Compatibilitati Berbec-Scorpion Compatibilitati Berbec - Scorpion

     Nativii Berbec si Scorpion sunt personaje care nu au foarte multe in comun. Berbecul este efervescent, atrage atentia, ii place sa iasa in public, se se evidentieze, in timp ce Scorpionului ii place sa ramana in background, sa nu atraga atentia asupra sa, sa poata privi lucrurile dintr-o pozitie din care sa observe totul, fara a fi remarcati. Ambii sunt foarte posesivi, atunci cand este vorba de relatia sentimentala si foarte razbunatori, cand sunt inselati; de asemenea, iubesc sa aiba libertate de miscare si nu le place deloc atunci cand sunt ingraditi. Nici Berbecul si cu atat mai putin Scorpionul, nu prezinta disponibilitate de a-si expune sentimentele; ambii sunt inchisi in sine, nu se destainuie usor, nu se grabesc sa vorbeasca despre ceea ce se petrece in sufletul lor. O comunicare defectuoasa nu poate fi deloc de ajutor in cadrul unui cuplu care, deja, are o serie serioasa de minusuri la care sa lucreze.

BARBATUL BERBEC - FEMEIA SCORPION

     Barbatul Berbec este genul de lider, persoana careia nu ii displace sa se afle pe pozitii care sa-i permita sa coordoneze. El insusi actioneaza numai atunci cand este motivat in sensul respectiv, cand si-a stabilit, in mod clar obiectivele, dar dispune si de capacitatea de a-i motiva pe cei din jur, de a-i impinge in directia dorita. Totusi, in ceea ce priveste viata sentimentala, ar fi foarte multumit cu un partener care sa-l surprinda mereu cu diverse gesturi care sa reprezinte sarea si piperul in relatia lor. Femeia Scorpion este foarte pasionala, atunci cand iubeste, insa este foarte retinuta, incearca sa-si cunoasca partenerul cat mai bine, inainte de a se implica si mai mult; nerabdatorul Berbec va fi dezamagit de atata asteptare si, de cele mai multe ori, va renunta si va inchide acest capitol. Barbatului Berbec ii plac femeile frumoase si aranjate; este dispus sa contribuie, daca este necesar. Femeia Scorpion nu acorda o atentie prea mare tinutelor, insa nu iese nearanjata din principiu. Inceputurile unei astfel se relatii pot fi deosebit de inflacarate; treptat, diferentele in privinta caracterului ar putea sa dea foarte mari batai de cap.

FEMEIA BERBEC - BARBATUL SCORPION

     Intr-o astfel de relatie de cuplu, femeia Berbec isi doreste sa ajunga sa conduca; dar nici barbatul Scorpion nu este genul care sa se lase dirijat. Dimpotriva, acesta are un caracter destul de rigid, foarte dificil de influentat. Este bine de stiut ca femeia Berbec are momentele sale de slabiciune si, atunci, are nevoie de cineva puternic pe care sa se sprijine. Femeia Berbec este impulsiva, in vreme ce barbatul Scorpion este cerebral, un tip foarte ancorat in realitate. Femeia Berbec iubeste sa se desfasoare in public, in vreme ce barbatul Scorpion este retras si nu suporta lumina reflectoarelor. Este un tip pasional, in dragoste punand foarte mult suflet; o tradare din partea femeii iubite este, pentru el, un dezastru. Barbatul Scorpion se implica mult mai mult in familie; femeia Berbec este mult mai independenta si pretuieste mult acest lucru. Cu cat se va incerca mai mult limitarea sa, cu atat femeia Berbec va deveni mai indaratnica. Este o combinatie destul de toxica, care are sanse minime de reusita; cu siguranta, ar fi mult mai bine ca cei doi sa-si canalizeze eforturile de o maniera mai constructiva.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...