Compatibilitate Berbec Taur

Compatibilitati Berbec Taur

Berbec - Taur

Compatibilitati Berbec-Taur Compatibilitati Berbec - Taur

     Berbecul este exemplul clasic al omului agitat, mereu in miscare, fara rabdare; Taurul, pe de alta parte, este exact opusul: calm, rabdator, pare ca nimic nu-l perturba. Este o relatie destul de dificila, avand in vedere ca Berbecul este impulsiv, in vreme ce Taurul este, uneori, excesiv de calm si cerebral. Pe cat de agitat este Berbecul, pe atat de linistit, de netulburat, pare Taurul. Este greu de crezut ca doua caractere atat de diferite, ar putea sa se armonizeze in vreun fel; este nevoie de multe compromisuri, care, oricata bunavointa ar avea cei doi parteneri, se vor intoarce, in final, impotriva lor, creand frustrari masive. Sansele sunt mici ca o astfel de relatie sa aiba succes, mai ales in plan sentimental, fiind necesare compromisuri enorme, uneori, care nu prea se merita facute..

BARBATUL BERBEC - FEMEIA TAUR

     Barbatul Berbec este un tip agil, cu o creativitate remarcabila, cu multe idei interesante, dar si cu o incapatanare, uneori total iesita din comun; se ciocneste, din acest punct de vedere, cu firea voluntara, cu aceeasi incapatanare a femeii Taur. Are spirit de initiativa, gaseste solutii, face propuneri pertinente de rezolvare a diverse situatii; pe de alta parte, ii place sa aiba control, atat asupra evenimentelor, cat si asupra oamenilor. Femeii Taur nu prea ii place sa fie controlata, dar este trup si suflet pentru casa si familia sa, munceste mult pentru prosperitatea lor. Daca barbatul Berbec are valente de lider, femeia Taur este un bun executant; pot sa conlucreze destul de bine, din acest punct de vedere. Femeii Taur ii place sa stea in casa ei, in vreme ce barbatului Berbec ii place sa iasa, sa socializeze. Divergentele de opinie, pe diverse subiecte, pot sa se acutizeze, in timp, avand in vedere ca ambii sunt la fel de incapatanati.

BARBATUL TAUR - FEMEIA BERBEC

     Barbatul Taur pare un tip extrem de stapan pe sine, pe care pare sa nu-l impresioneze nimic; femeia Berbec va fi uimita de nepasarea afisata de barbatul Taur, in fata farmecelor sale. Femeia Berbec cauta barbati puternici, pentru ca are nevoie de sprijin, mai ales in momentele in care, psihic, este daramata; din aceasta perspectiva, cel putin la inceputul relatiei, femeia Berbec are impresia ca a dat lovitura. La fel si barbatul Taur, chiar daca are retineri in a-si devoala sentimentele, este atras de dinamismul femeii Berbec, de sarmul sau personal. Din pacate, barbatul Taur, cu greu va fi cel care sa ia initiativa, asa ca e nevoie fie de un impuls din partea femeii Berbec, destul de reticenta si ea, din acest punct de vedere, fie de interventia unei terte parti, pe post de mediator. Femeia Berbec are anumite asteptari de la partenerul Taur care este o fire extrem de chibzuita, foarte atenta la buget, la modul in care se cheltuie banii; nu va fi prea tolerant cu posibile iesiri din decor ale partenerei sale Berbec, tentata sa cheluie, atunci cand isi doreste ceva anume. Barbatul Taur este posesiv, asa incat femeia Berbec ar putea sa se simta inlantuita, legata excesiv, in relatia cu acesta.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...