Compatibilitate capricorn

Compatibilitati capricorn

     Nativii Capricorn sunt persoane foarte muncitoare, foarte serioase, pentru care angajamentele asumate sunt foarte importante. Sunt interesati de viata de familie, isi doresc sa se aseze la casa lor, insa nu vor renunta nici la planul profesional al vietii lor. Sunt genul care isi stabileste obiective clare in legatura cu ceea ce asteapta de la viata; de asemenea, sunt dispusi sa munceasca pe branci pentru a-si atinge obiectivele stabilite. Obstacolele care apar in calea lor sunt considerate provocari, pe care nu le desconsidera niciodata; greutatile vietii mai mult ii indarjesc, niciodata nu vor renunta. Pentru ca analizeaza totul cu mare atentie inainte si se raporteaza doar la prezent si la ceea ce este real, nativii Capricorn sunt foarte greu de convins sa renunte la planurile stabilite; doar daca isi dau seama ei insis ca au gresit, ceea ce este putin probabil, pentru ca sunt unii din cei mai pargamatici si mai corecti oameni ai zodiacului. Chiar daca este greu sa ia anumite hotarari, considera ca este parte din viata sa trebuiasca sa le ia si le vor lua. Cel mai rau lucru pentru nativii Capricorn este ca haosul sa-si faca loc in viata lor. Iubesc ordine si situatiile previzibile si fac totul pentru a-si organiza astfel activitatea, existenta, chiar cu riscul de a se cantona in rutina, in monotonie. Au nevoie de parteneri care sa-i sustina, care sa munceasca alaturi de ei si care sa pastreze si sa pretuiasca ceea ce ei obtin cu atatea eforturi.

Capricornul prezinta compatibilitate:
- compatibilitate excelenta cu Taur, Fecioara, Pesti si
- incompatibilitate cu Berbec, Gemeni, Leu

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta este un foarte bun prieten; este sensibil la nevoile celorlalti, stie cum sa le menajeze sentimentele, nu va sta in calea afirmarii nimanui. Dimpotriva, va deveni un sprinjin de nadejde, cu sfaturi obiective pe care putini sunt capabili sa le dea, dezinteresat. Chiar si cand stie ca are dreptate, barbatul Balanta va face in asa fel incat sa pastreze echilibrul si pacea, fara sa sublinieze pozitia sa in disputa. Este o persoana optimista; incearca sa vada, cat se poate de des, partea plina a paharului. De asemenea, nu judeca omul din prima; incearca sa vada dincolo de defectele fiecaruia, cauta partile bune ale fiecarui individ pe care il intalneste. Devine, in acest fel, foarte popular, foarte bine vazut de toata lumea. Este considerat un foarte bun diplomat, o persoana cu mult sarm, un tip placut care devine repede favorit in mediile in care este prezent.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...