Compatibilitate Capricorn Pesti

Compatibilitati Capricorn Pesti

Capricorn - Pesti

Compatibilitati Capricorn - Pesti Compatibilitati Capricorn - Pesti

     Chiar daca sunt firi destul de diferite, nativii Capricorn si Pesti se pot armoniza foarte bine impreuna, pentru ca pot dezvolta o legatura puternica. Nativul Capricorn este un tip foarte bine plantat in realitate, care incearca sa faca totul cat mai eficient posibil, sa cheltuiasca fiecare picatura de energie cu rezultate plapabile; isi stabileste obiective posibil de atins si munceste mult pentru a ajunge acolo unde doreste. Nativul Pesti este un visator, ceva mai idealist, insa este totalmente implicat in relatia de cuplu, devotat partenerului sau; are nevoie de cineva care sa-l ajute in momentele de slabiciune, pentru ca nativul Pesti nu are un caracter foarte puternic si are mare nevoie de sustinere. Ambii pot sa isi ofere, reciproc, ceea ce le este necesar, astfel incat o relatie de cuplu intre cele doua parti poate fi extrem de fructuoasa.

BARBATUL CAPRICORN – FEMEIA PESTI

     Barbatul Capricorn este, prin eforturile sale proprii, un barbat de succes; si asta pentru ca se asigura, dinainte, ca lucrurile sa iasa asa cum trebuie. Nu isi face planuri fanteziste, isi stabileste obiective realizabile, munceste mult pentru tot ceea ce isi doreste sa obtina. Este o persoana serioasa si nu se angajeaza la mai mult decat poate duce; tine mult la ceea ce are, pentru ca este obtinut prin eforturi sustinute, asa ca stie sa le pretuiasca. Isi doreste sa aiba alaturi de el o femeie chibzuita, care sa-l iubeasca si alaturi de care sa-si poata construi un camin confortabil si stabil. Femeia Pesti este o femeie foarte iubitoare, care se dedica in totalitate partenerului si familiei sale. Totusi, este genul foarte sensibil, empatizeze puternic cu cei din jur, astfel incat are nevoie de cineva din exterior, care sa o sprijine atunci cand nu poate face fata de una singura. Barbatul Capricorn stie ce vrea si are destula tarie de caracter pentru a oferi suportul necesar partenerei sale Pesti, de care se va atasa foarte mult, placandu-i sarmul si gingasia acesteia. Asa incat barbatul Capricorn ii ofera femeii Pesti siguranta, devotament, un camin indestulat si cu tot ce trebuie, munceste mult pentru prosperitatea familiei, in vreme ce femeia Pesti ii ofera dragoste, ii este fidela si se ocupa de casa si familie. Barbatul Capricorn trebuie insa sa aiba grija, pentru ca are tendinta de a munic peste masura, neglijandu-si partenera, care poate interpreta gresit acest lucru; femeia Pesti nu are nevoie doar de lucruri materiale, ci si de prezenta fizica a partenerului, are nevoie sa vada si sa auda ca este iubita.

FEMEIA CAPRICORN – BARBATUL PESTI

     Femeia Capricorn isi doreste sa isi intemeieze o familie, pentru ca este conservatoare si tine la rostul lucrurilor; nu va dori o familie mare, pentru ca nu isi asuma ceva ce nu poate duce. Va avea insa grija foarte mare de familia sa redusa, tocmai aceasta fiind si intentia ei: sa se poata ocupa asa cum trebuie si de partener si de copii. De asemenea, nu este genul care sa renunte la partea profesionala a vietii sale. Este foarte organizata si reuseste sa faca in asa fel incat sa nu neglijeze nici familia, nici cariera; da foarte mult in relatia cu apropiatii, insa are pretentia sa si primeasca la fel de mult. Barbatul Pesti este un barbat sensibil si iubitor; va fi devotat femeii Pesti si copiilor lor. Intelege ca intrarea intr-o relatie de cuplu ii va schimba total viata si isi asuma asta. Are nevoie de comunicare deschisa, ceea ce poate pune oarecare probleme femeii Capricorn; aceasta invata insa repede si va reusi sa se plieze pe dezideratele barbatului Pesti, astfel incat sa faca relatia de cuplu sa mearga in directia dorita. Odata cu trecerea timpului, in momentul in care ajung sa se cunoasca reciproc, vor reusi sa dezvolte o legatura in care diferentele vor deveni complementaritati, completandu-se unul pe celalalt.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...