Compatibilitate fecioara

Compatibilitati fecioara

     Caracteristica de baza a nativului Fecioara este spiritul analitic, ochiul sau critic. Se poate spune ca este vorba despre o insusire cu doua taisuri; fie va fi folosita in sens pozitiv, fie in sens negativ. Nu se poate spune despre Fecioara ca nu este muncitoare: dimpotriva, munceste cu stoicism pentru a-si indeplini obiectivele. Singura problema este atunci cand lucrurile nu ies asa cum isi doreste. In astfel de conditii, caracterul sau scoate la iveala cele mai negative trasaturi, afectand, in primul rand, relationarea cu cei din jur. Nativul Fecioara are un spirit de observatie foarte ascutit; nimic nu ii scapa, asa ca este nevoie ca partenerul sau sa fie foarte atent la detalii, pentru ca orice scapare din vedere va fi semnalata, fara intarziere. Fecioarei nu prea ii plac fanteziile, este realista si obiectiva; ii place sa mearga doar pe lucruri concrete, este pragmatica si incearca sa faca lucrurile asa cum crede mai bine de cuviinta. Nativului Fecioara nu prea ii place sa fie in prim plan; ba chiar prefera sa stea mai retras, pentru a observa ce se intampla, pentru a surprinde toate detaliile. Evident, ii sent foarte potrivite joburi care ii pun in valoare calitatile sale de bun observator si analist, precum profesor, cercetator, business man, etc. Are nevoie, alaturi de el, de o persoana care sa ii inteleaga nevoia de a fi mereu active, de a se implica, de a face ceva; cel mai mult il enerveaza inactivitatea, de accea isi doreste sa fie lasat sa faca ce are de facut.

Nativul Fecioara prezinta compatibilitate:
- compatibilitate excelenta cu Taur, Rac, Scorpion, Capricorn si
- incompatibilitate cu Berbec, Gemeni, Balanta, Varsator

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta este un foarte bun prieten; este sensibil la nevoile celorlalti, stie cum sa le menajeze sentimentele, nu va sta in calea afirmarii nimanui. Dimpotriva, va deveni un sprinjin de nadejde, cu sfaturi obiective pe care putini sunt capabili sa le dea, dezinteresat. Chiar si cand stie ca are dreptate, barbatul Balanta va face in asa fel incat sa pastreze echilibrul si pacea, fara sa sublinieze pozitia sa in disputa. Este o persoana optimista; incearca sa vada, cat se poate de des, partea plina a paharului. De asemenea, nu judeca omul din prima; incearca sa vada dincolo de defectele fiecaruia, cauta partile bune ale fiecarui individ pe care il intalneste. Devine, in acest fel, foarte popular, foarte bine vazut de toata lumea. Este considerat un foarte bun diplomat, o persoana cu mult sarm, un tip placut care devine repede favorit in mediile in care este prezent.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...