Compatibilitate Fecioara Pesti

Compatibilitati Fecioara Pesti

Fecioara - Pesti

Compatibilitati Fecioara - Pesti Compatibilitati Fecioara - Pesti

     Caracterele nativilor acestor doua zodii sunt, in mod clar, foarte diferite unul de celalalt; in acest caz, insa, diferentele pot sa reprezinte elemente complementare, care, puse impreuna, sa realizeze un intreg. Cu siguranta, partenerii trebuie sa fie, inca de la inceput, constienti de aceste diferente dintre ei, sa si le accepte ca atare si sa incerce sa completeze, acolo unde celuilalt ii lipseste. Pana la urma, asta inseamna cuplu; sa fii langa partener, sa-l ajuti acolo unde expertiza sau experienta sa este deficitara, sa intervii acolo unde trebuie. Prin urmare, relatia sentimentala dintre nativii Fecioara si Pesti poate avea mari sanse de reusita, in masura in care partenerii se implica si isi doresc sa depuna eforturile necesare pentru ca relatia sa mearga in directia dorita.

BARBATUL FECIOARA – FEMEIA PESTI

     Barbatul Fecioara este un personaj foarte pedant, atent la detalii, atat in legatura cu sine, cat si cu ceilalti si cu tot ceea ce se afla in jurul sau; ii plac femeile aranjate, cele carora nu le este indiferent aspectul lor exterior. Femeia Pesti este genul careia ii place sa se aranjeze, sa isi puna in valoare sarmul nativ. Barbatul Fecioara va fi, iremediabil, atras de femeia Pesti, prin candoarea acesteia. Barbatul Fecioara este mai retras si nu prea agreaza manifestarile de iubire in public, insa, in intimitate, poate fi foarte pasional. De asemena, pretuieste femeile care nu fac scene in public, cele care sunt rezervate si care intervin exact acolo unde trebuie si nicaieri altundeva. Femeia Pesti este o femeie foarte sensibila, care are nevoie de un barbat care sa aiba grija de ea si care s-o scuteasca de suferinte inutile; barbatul Fecioara este unul dintre cei mai fideli barbati ai zodiacului, total dedicati relatiei de cuplu, din momentul in care si-a luat angajamentul. Sensibilitatea femeii Peste il ambitioneaza sa-I ofere acesteia tot ceea ce isi doreste, tot ceea ce ii este necesar; daca si femeia Peste este suficient de receptiva pentru a intelege trairile barbatului Fecioara, pentru a-I satisfice, la randul sau, nevoiel personale, relatia dintre ei are sanse sa aiba o evolutie excelenta, in timp.

FEMEIA FECIOARA – BARBATUL PESTI

     Femeia Fecioara este o tipa extreme de responsabila, care se implica total in viata de cuplu; ofera foarte multe partenerului sau, insa solicita, de la acesta, la fel de mult. Barbatul Peste este foarte iubitor si, odata ce s-a indragostit, se dedica sa infrumuseteze viata sentimentala a partenerei sale si a sa. Nu este genul care sa se scoata sigur in evidenta, insa se detaseaza de ceilalti prin sensibilitate, prin eleganta cu care se comporta fata de sexul opus. Foarte rar, barbatul Pesti ar putea sa se lase purtat de furie; daca are o dezamagire, este genul care se inchide in el, daca nu are pe cineva alaturi care sa-l ajute sa se descarce. Aici poate interveni, foarte eficient, femeia Fecioara, care este atenta la orice detaliu si are un spirit de observatie extrem de ascutit. La fel ca si femeia Fecioara, si barbatul Pesti este dedicat familiei sale; nicunul dintre parteneri nu este predispus sa-l insele pe celalalt. Isi asuma viata de cuplu si, daca sentimentele dintre ei sunt puternice, se vor darui unul altuia cu toata pasiunea. Nu prea sunt genul care sa se exteriorizeze in afara cuplului, dar micile ocheade pe care si le permit fac sarea si piperul acestei relatii; partenerii par ca se seduc mereu, unul pe celalalt.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...