Compatibilitate gemeni

Compatibilitati gemeni

     Nativul Gemeni este un tip destul de versatil, care se adapteaza usor in diverse medii, care este interesat de noutati, o persoana care se simte in largul sau in public si care reuseste sa-si faca prieteni destul de usor. Pe de alta parte, este genul caruia ii place sa pastreze aparentele, ceea ce nu este, intotdeauna, un lucru bun. El, in sine, nu este o persoana foarte optimista, de aceea ii place sa se inconjoare de oameni veseli, care sa-l ajute sa-si pastreze un tonus bun. Este cam indecis, mai ales daca este vorba de decizii importante de luat, de aceea are nevoie de parteneri mai hotarati, mai siguri pe ei. Ii place sa munceasca, insa, daca poate obtine ceea ce isi doreste si mai usor, atunci, de ce nu? Are, totusi, anumite limite etice pe care nu le incalca, in nici un caz. Este foarte creativ si reuseste sa se concentreze pe mai multe sarcini deodata; asta nu il ajuta foarte mult, mai ales daca luam in considerare firea sa indecisa; apoi, are tendinta de a se aglomera cu prea multe sarcini, iar apoi nu mai stie pe unde sa scoata camasa. Este, pe de alta parte, foarte comunicativ si informat si stie cum sa faca o argumentare eficienta, in sprijinul punctului sau de vedere. Traieste viata cu bucurie, chiar daca nu intotdeauna ii este foarte usor; greutatile le accepta ca pe fapte ce viata care trebuie sa se intample, pentru ca este imposibil sa fie doar bine. Este un tip realist, caruia nu ii place deloc sa faca scenarii fanteziste, sa-si faca iluzii. In viata sentimentala este, mai degraba, cerebral decat emotional; se bucura, din plin, cand se indragosteste de cineva, insa incearca sa analizeze si perspectivele unei astfel de legaturi.

Nativul Gemeni prezinta compatibilitate:
- compatibilitate excelenta cu Berbec, Balanta, Sagetator, Varsator si
- incompatibilitate cu Fecioara, Scorpion, Capricorn, Pesti

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta este un foarte bun prieten; este sensibil la nevoile celorlalti, stie cum sa le menajeze sentimentele, nu va sta in calea afirmarii nimanui. Dimpotriva, va deveni un sprinjin de nadejde, cu sfaturi obiective pe care putini sunt capabili sa le dea, dezinteresat. Chiar si cand stie ca are dreptate, barbatul Balanta va face in asa fel incat sa pastreze echilibrul si pacea, fara sa sublinieze pozitia sa in disputa. Este o persoana optimista; incearca sa vada, cat se poate de des, partea plina a paharului. De asemenea, nu judeca omul din prima; incearca sa vada dincolo de defectele fiecaruia, cauta partile bune ale fiecarui individ pe care il intalneste. Devine, in acest fel, foarte popular, foarte bine vazut de toata lumea. Este considerat un foarte bun diplomat, o persoana cu mult sarm, un tip placut care devine repede favorit in mediile in care este prezent.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...