Compatibilitate Gemeni Pesti

Compatibilitati Gemeni Pesti

Gemeni - Pesti

Compatibilitati Gemeni-Pesti Compatibilitati Gemeni-Pesti

     Nativii Gemeni si Pesti sunt destul se diferiti unul de celalalt. Gemenii merg pe concret, Pestii sunt mult mai abstracti; nativii Gemeni au nevoie de ceva palpabil pentru a lua o hotarare, in vreme ce Pestii se bazeaza pe propria lor intuitie. Este o relatie al carei bun mers depinde de cat sunt de dispusi partenerii sa ajunga la compromis; este nevoie, insa, de compromisuri destul de insemnate, a caror acceptare ar putea fi dificila. Nativii Gemeni sunt realisti si folosesc adeseori critica, in discursul lor; Pestii sunt firi foarte sensibile, usor de ranit cu vorbe dure. Nativul Gemeni nu prea intelege acest mod de a fi, pentru ca este total diferit de ceea ce stie el. Si cand nativul Peste se retrage in carapace si se indeparteaza, este pus in mare dificultate: sa renunte la relatie sau sa incerce sa vada ce se intampla. Din fericire, beneficiaza de abilitati de comunicare care ii permit sa initieze discutii care sa-l ajute in aflarea adevarului.

BARBATUL GEMENI - FEMEIA PESTI

     Barbatul Gemeni este tipul care animeaza petrecerile, cel care intretine atentia auditoriului cu discutii interesane sau glume bune. Are un talent deosebit in a concentra atentia asupra sa; poate si se aceea este atat de interesat de pastrarea imaginii pe care si-o construieste cu meticulozitate de-a lungul timpului. Barbatul Gemeni are ceva falsitate in ceea ce afiseaza; de multe ori se vede imaginea proiectata, nu ceea ce este intr-adevar. Femeia Pesti este o tipa care nu prea iese in evidenta, o femeie sensibila, dar si foarte senzuala. Barbatul Gemeni este mai realist si mai pragmatic, in vreme ce femeia Pesti este idealista, uneori fantezista. Are numeroase resurse si este foarte creativa, insa mereu are nevoie de cineva puternic in spate, care s-o sustina. La fel si barbatul Gemeni, care este mereu nehotarat si care are nevoie de cineva care sa-l ajute sa ia decizia care se impune. Femeia Pesti empatizeaza puternic cu cei din jur, ajuta atat cat poate; barbatul Gemeni ar putea fi catalogat ca egoist, fiind interesat mai mult de proprile probleme. Este de netagaduit faptul ca barbatul Gemeni va fi atras ca de un magnet de femeia Pesti, care dispune de un sarm incontestabil; insa chiar si in aceasta situatie, primul pas spre o relatie mai stransa va fi destul de greu de facut, din cauza caracterului sau dual. Odata inceputa o relatie sentimental intre cei doi, vor aparea si semnele clare ale incompatibilitatii; dar, cum femeia Pesti tot spera ca lucrurile vor fi Ok, iar barbatul Gemeni este mereu nehotarat, exista posibilitatea ca o astfel de relatie, desi nu va merge deloc OK, sa treneze astfel o buna bucata de vreme, pana sa se produca declicul care sa-i faca pe parteneri sa se desparta si sa-si vada fiecare de viata sa.

FEMEIA GEMENI - BARBATUL PESTI

     Femeia Gemeni este volubila, comunicativa, mereu isi da cu parerea, mereu pare ca stie mult mai multe decat stie in realitate. Barbatul Pesti este, in general, un tip calm si retras; tot ceea ce isi doreste este un partener care sa il iubeasca si un camin linistit. Nu este genul care sa iasa in evidenta. Prefera sa se retraga, atunci cand vede ca nu are castig de cauza; nu isi va consuma energiile inutil. Femeia Gemeni este destul de activa, se agita, insa, de cele mai multe ori, nu reuseste sa isi canalizeze eforturile in mod constructiv. Cand realizeaza ca a gresit, isi descarca frustrarile asupra apropiatilor. La varste mai tinere, barbatul Peste poate sa mai reactioneze, insa, in timp, acesta va fi tot mai putin prezent in astfel de dispute. De altfel, barbatului Peste ii displace total barfa, in vreme ce femeia Gemenii adora sa participe la astfel de dispute. Barbatul Pesti se concentreaza mai mult pe casa, pe familie si mai putin pe el insusi, in vreme ce femeia Gemeni este ceva mai egoista, in acest context, incearca sa isi satisfaca si dorinta de independenta de miscare pe care relatia cu barbatul Pesti nu prea i-o ofera. Acesta are nevoie mereu de reconfirmarea sentimentelor din partea partenerei sale care nu vede deloc necesar un astfel de gest. Pentru femeia Gemeni, faptele spyn mai mult decat vorbele. Lucrurile se altereaza, in timp, intre cei doi parteneri, pana la punctul in care se pot instraina total unul de celalalt. Au nevoie de un impuls, ori unul, ori celalalt, pentru a face pasul spre despartire.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...