Compatibilitate leu

Compatibilitati leu

     Nativul Leu are o personalitate puternica, ii place sa fie mereu in centrul atentiei, uneori e foarte increzut si plin de sine. Este foarte activ, ii plac provocarile, este genul iubitor de lux si are un bun gust incontestabil. In momentul in care si-a propus un anumit obiectiv, va face totul pentru a si-l atinge; cel mai mult ii displace sa renunte. Devine extrem de frustrat in situatia in care nu gaseste o solutie problemei cu care se confrunta. Esecurile nu il demoralizeaza; dimpotriva, in urma unui astfel de episod, este si mai animat, si mai determinat sa reuseasca. Are calitati incontestabile de lider si isi asuma pozitia cu responsabilitate, constient de locul pe care il ocupa; are obiceiul sa devina putin arogant, uneori, domina ambientul in aproape orice imprejurare si are un sarcasm care loveste in cei mai slabi, insa fara ca el sa doreasca, neaparat, acest lucru. Un aspect negativ major, in provinta nativului Leu este ca ii place sa ii fie recunoscute meritele, insa uneori nu doar atat; ii place chiar sa fie adulat. Prin prisma laudelor primite, este foarte posibil sa piarda contactul cu realitatea, avand in vedere ca nu intotdeauna este laudat el, ci ridicat in slavi pentru functia pe care o ocupa. Partea buna este ca are suficienta constiinta de sine pentru.a recunoaste cand greseste, chiar daca nu o face mereu imediat; ego-ul sau enorm nu ii da voie sa recunoasca asta, de la inceput. Are nevoie, alaturi, de o persoana diplomata, care sa stie cum sa ii vorbeasca, astfel incat sa-l constientizeze si sa-l faca sa se raporteze la realitate.

Leul prezinta compatibilitate:
- compatibilitate excelenta cu Berbec, Rac, Balanta, Sagetator si
- incompatibilitate cu Scorpion, Capricorn

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta este un foarte bun prieten; este sensibil la nevoile celorlalti, stie cum sa le menajeze sentimentele, nu va sta in calea afirmarii nimanui. Dimpotriva, va deveni un sprinjin de nadejde, cu sfaturi obiective pe care putini sunt capabili sa le dea, dezinteresat. Chiar si cand stie ca are dreptate, barbatul Balanta va face in asa fel incat sa pastreze echilibrul si pacea, fara sa sublinieze pozitia sa in disputa. Este o persoana optimista; incearca sa vada, cat se poate de des, partea plina a paharului. De asemenea, nu judeca omul din prima; incearca sa vada dincolo de defectele fiecaruia, cauta partile bune ale fiecarui individ pe care il intalneste. Devine, in acest fel, foarte popular, foarte bine vazut de toata lumea. Este considerat un foarte bun diplomat, o persoana cu mult sarm, un tip placut care devine repede favorit in mediile in care este prezent.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...