Compatibilitate Leu Pesti

Compatibilitati Leu Pesti

Leu - Pesti

Compatibilitati Leu - Pesti Compatibilitati Leu - Pesti

     Leul si Pestii sunt doua semne zodiacale extrem de diferite ca atitudine, ca viziune asupra vietii, ca modalitati de actiune. In orice tip de relationare, este nevoie, din partea ambilor, de eforturi pentru a se intelege unul pe celalalt, pentru a face ajustarile necesare pentru ca relatia sa fie armonioasa. Si nativul Leu si nativul Pesti sunt romantici incurabili, pasionali in legaturile sentimentale, se implica total; au nevoie de timp pentru a se acomoda cu stilul deosebit al celuilalt. Odata ce au reusit sa faca asta, sa ajunga la un consens, vor reusi sa se armonizeze frumos impreuna. In caz contrar, ambii vor suferi enorm de pe urma unei relatii sentimentale esuate.

BARBATUL LEU – FEMEIA PESTI

     Barbatul Leu este foarte expresiv, are o atitudine plina de siguranta de sine, o alura de nobilitate care atrage atentia asupra sa. Tanjeste dupa tot ce este mai bun in viata si este pregatit sa munceasca atat cat trebuie pentru a obtine ceea ce isi doreste; are nevoie de o pertenera care sa il sustina, la fel de pedanta si eleganta, care sa ii poate fi pereche in toate sensurile posibile. Este foarte sentimental, foarte romantic. Gesturile sale fata de partenera sa sunt foarte generoase; are o gratie deosebita, care incanta. Trebuie spus, insa, ca este si foarte posesiv, gelos, mai ales daca i se dau motive. Femeia Pesti este gratioasa, plina de caldura si afectiune; este foarte inteligenta si cu multa empatie pentru cei din jur, mai putin norocosi. Mereu incearca sa se puna in locul celuilalt, iar asta ii ghideaza majoritatea actiunilor. Poate fi putin naiva, rupta de realitate, insa asta se datoreaza inocentei sale; de regula, vede partea buna a lucrurilor, a oamenilor, de aceea poate fi usor ranita. De regula, se adapteaza iubitului sau; isi respecta partenerul. Barbatul Leu o poate intimida, uneori. Au realmente probleme in a se adapta unul altuia, insa nu este imposibil sa se armonizeze, intr-un final.

FEMEIA LEU – BARBATUL PESTI

     Barbatul Pesti este un tip destul de nehotarat, de aceea ii place sa aiba o partenera care sa-i ofere un mediu sigur si coerent. Se daruieste in intregime partenerei sale; este un iubit credincios si un sot iubitor, daca nu i se ingradeste libertatea de miscare. In caz contrar, este nervos si nelinistit si are, din ce in ce mai des, scaparile ei. Are nevoie sa simta util, apreciat. Femeia Leu este sclipitoare, vesela si, in majoritatea timpului, este distractiv sa te afli in preajma ei. Este o tipa mandra, eleganta, plina de compasiune si caldura in privinta persoanelor dragi din viata sa. Ii place sinceritatea si detesta minciuna; persoanele care aleg calea minciunii in relatia cu ea sunt inlaturate fara a se gandi de doua ori. Daca ea poate fi onesta, atunci cere acelasi lucru de la cei din jurul sau. II place sa fie in centrul atentiei; este romantica din fire si romantismul barbatului Pesti o atrage peste masura. Tradarile o descumpanesc, insa nu este genul care sa stea si sa-si planga de mila; are de grija sa plateasca, fiecaruia, dupa masura, la timpul cuvenit. Ii place sa primeasca daruri, dar si sa le faca. Sarmul barbatului Pesti o stimuleaza; faptul ca acesta o asculta, ca nu il deranjeaza sa fie cu un pas in urma ei, sunt elemente care o multumesc foarte mult. Barbatului Pesti nu ii displace, in mod deosebit, atitudinea de lider a femeii Leu, atata timp cat si ea are decenta de a nu trece de anumite limite. Partenerii Leu si Pesti se pot armoniza foarte bine impreuna, dar, la fel de bine, pot ajunge si la conflicte insurmontabile.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...