Compatibilitate pesti

Compatibilitati pesti

     Nativul Peste este o persoana sensibila, romantica si visatoare, de un idealism dus, uneori, cam prea departe, insa plin de bune intentii, cu o empatie deosebita fata de cei din jur, gata oricand sa ajute pe oricine are nevoie. Are o inocenta care il costa destul de mult; vede pe cei din jur asa cum ar vrea el sa fie, nu asa cum sunt in realitate, iar descoperirea adevarului il raneste, uneori, foarte mult. Tocmai in contextul acestei inocente a nativului Peste, se constata, de cele mai multe ori, ca ii lipseste pragmatismul, realismul; pare ca traieste intr-o lume a lui, care ii ofera ceea ce este necesar. Insa, asta merge numai pana la un punct, pentru ca realitatea are modul ei propriu de a pune lucrurile la punct. Este foarte afectat de eventuale esecuri, poate avea veritabile caderi psihice, dupa astfel de episoade. Modul cum este perceput de cei din jur este foarte important pentru nativul Peste; de aceea, incearca sa-si creeze si sa mentina o imagine impecabila, chiar daca, in realitate, lucrurile nu stau chiar asa. Atata timp cat se bucura de admiratia si sustinerea celor din jur, nativul Pesti este foarte atasat cauzelor in care este implicat. Si in plan profesional, nativul Peste este foarte inspirat, foarte implicat, uneori sacrifica foarte multe, pentru a-si indeplini angajamentele asumate, tocmai pentru a-si pastra imaginea pe care o are in fata celorlalti. Are nevoie sa aiba alaturi o persoana care sa ii insufle mai multa incredere in propriile forte, dar si care sa-l aduca cu picioarele pe pamant, atunci cand incepe sa vada lucrurile intr-o maniera fantezista.

Nativul Pesti prezinta compatibilitate:
- compatibilitate excelenta cu Scorpion, Capricorn, Pesti si
- incompatibilitate cu Berbec, Gemeni

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta este un foarte bun prieten; este sensibil la nevoile celorlalti, stie cum sa le menajeze sentimentele, nu va sta in calea afirmarii nimanui. Dimpotriva, va deveni un sprinjin de nadejde, cu sfaturi obiective pe care putini sunt capabili sa le dea, dezinteresat. Chiar si cand stie ca are dreptate, barbatul Balanta va face in asa fel incat sa pastreze echilibrul si pacea, fara sa sublinieze pozitia sa in disputa. Este o persoana optimista; incearca sa vada, cat se poate de des, partea plina a paharului. De asemenea, nu judeca omul din prima; incearca sa vada dincolo de defectele fiecaruia, cauta partile bune ale fiecarui individ pe care il intalneste. Devine, in acest fel, foarte popular, foarte bine vazut de toata lumea. Este considerat un foarte bun diplomat, o persoana cu mult sarm, un tip placut care devine repede favorit in mediile in care este prezent.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...