Compatibilitate Pesti Pesti

Compatibilitati Pesti Pesti

Pesti - Pesti

Compatibilitati Pesti-Pesti Compatibilitati Pesti-Pesti

     Nativii Pesti sunt persoane foarte altruiste, care mereu se pun in slujba celor din jurul lor; in contextul unei relatii sentimentale intre doi nativ apartinand acestei zodii, partenerii vor incerca sa isi satisfaca, reciproc, nevoile, mai ales ca stiu sau intuiesc care sunt acelea. Legatura dintre doi nativi Pesti este plina de emotie si sensibilitate; persoanele nascute in aceasta zodie au o onestitate care rar se intalneste la reprezentantii altor semne zodiacale. Spiritualitatea Pestilor si trairile lor interioare sunt extrem de intense; pot fi foarte usor raniti si se recupereaza greu dupa o astfel de lovitura. Au nevoie, in viata lor, de persoane care sa-i iubeasca, sa le demonstreze mereu acest lucru, persoane in care sa aiba incredere si care sa reprezinte un pilon de stabilitate in viata lor.

     Relatia sentimentala dintre doi nativi ai zodiei Pesti este o relatie intre doua persoane cu firi artistice, creative, care iubesc linistea si pacea, care isi doresc sa aiba parte de un camin stabil, de o familie normala, cu cat mai putine probleme care sa apara pe parcurs. Pestii empatizeaza foarte mult cu cei din jur, mai ales cu persoanele dragi din viata lor. Se adapteaza usor imprejurarilor, precum si unul altuia; flexibilitatea aceasta le ofera foarte mult spatiu de manevra, un spatiu pe care o atitudine rigida l-ar limita nedorit de mult. Nativii Pesti au nevoie sa comunice, sa aiba alaturi pe cate cineva; singurateatea nu este pentru persoanele aprtinand acestei zodii. Daca sunt lasati singuri, chiar si pentru perioade scurte de timp, Pestii se deprima, ceea ce nu este deloc de dorit, mai ales ca nici revenirea la normal nu este foarte usoara, ulterior. Chiar daca nu tin neaparat la acest lucru, nu isi doresc, nativii Pesti au nevoie sa fie mereu in compania cuiva, de preferat cineva care sa le inteleaga punctele de vedere. Un partener din aceeasi zodie ar intelege foarte bine o astfel de necesitate si s-ar plia pe ea, incercand sa o indeplineasca cat mai bine. Partenerii zodiei Pesti impartasesc o comunicare deschisa, mai ales din momentul in care reusesc sa isi obtina, reciproc, increderea.

     Nativii Pesti sunt persoane foarte capabile, insa le lipseste siguranta de sine; cineva trebuie sa fie in spatele lor, sa le-o insufle, sa ii impulsioneze, sa ii sustina. In relatia Pesti – Pesti, lucrurile pot decurge foarte frumos din acest punct de vedere, partenerii sprijinindu-se, in mod fericit, unul pe celalalt. Fiind foarte impresionabili, au nevoie sa se raporteze la realitate mai mult decat ceilalti; aici poate sa apara o problema in relatia dintre doi Pesti, pentru ca, uneori, ei pot fi foarte fantezisti, pot distorsiona realitatea, in detrimentul luarii unor decizii obiective. Nu sunt foarte buni in ceea ce priveste domeniul financiar, asa incat nu se pune problema sa fie afaceristi; trebuie, insa, sa fie foarte atenti si cu finantele cuplului, pentru ca gestionarea lor poate fi problematica. Au tendinta de a-si propune multe, fara a se gandi concret la ceea ce pot face; multe din planurile pe care si le fac s-ar putea sa nu se materializeze, din aceasta cauza.

     Nu este un cuplu in care partenerii sa se certe intre ei; mai degraba sunt genul care lasa, in favoarea celuilalt. Ca urmare, exista mari sanse ca evolutia unei astfel de relatii sa fie pozitiva si durabila, mai ales daca intre parteneri exista sentimente puternice si ambii fac eforturi in sensul sporirii coeziunii legaturii dintre ei.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...