Compatibilitate rac

Compatibilitati rac

     Racul este unul dintre semnele zodiacale de cea mai mare sensibilitate; resimte foarte puternic ceea ce se petrece in jurul sau, se bazeaza foarte mult pe propria intuitie. Este foarte devotat, atat in ceea ce face, cat si persoanelor dragi din viata lui. De regula, isi alege activitati profesionale care sa ii faca placere, care sa-l pasioneze; altfel, apar o groaza de frustrari, iar randamentul muncii sale este scazut. Se ataseaza mult, atat de contexte, cat si de oameni, asa ca nu este genul care sa accepte schimbarea cu inima deschisa; este destul de inflexibil, din acest punct de vedere, ceea ce ii aduce unele neajunsuri. Este, in schimb, un tip foarte muncitor, foarte implicat in ceea ce face; lucreaza bine chiar si in conditii de presiune crescuta, chiar este stimulat, in acest context. Din pacate, are probleme majore legate de increderea in propriile sale forte, este, in multe cazuri, nesigur pe el si are nevoie de cineva care sa-l ajute sa-si risipeasca indoielile. Instabilitatea emotionala il poate face sa sufere foarte mult; capriciile sale, in plan sentimental, nu pot fi acceptate dincolo de o anumita limita. Isi doreste siguranta si confort in viata sa si face orice pentru binele familiei, care este unul dintre putinele lucruri extrem de importante pentru el. Copiii au parte de maximum de atentie din partea sa, apoi urmeaza partenerul sau; in privinta acestei ierarhii, nu lasa loc niciunui dubiu. Este genul care nu concepe viata de familie fara copii. Isi doreste un partener sentimental care sa-i ofere liniste si armonie.

Nativul Rac prezinta compatibilitate:
- compatibilitate excelenta cu Taur, Fecioara, Scorpion, Leu si
- incompatibilitate cu Balanta, Sagetator, Varsator

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta este un foarte bun prieten; este sensibil la nevoile celorlalti, stie cum sa le menajeze sentimentele, nu va sta in calea afirmarii nimanui. Dimpotriva, va deveni un sprinjin de nadejde, cu sfaturi obiective pe care putini sunt capabili sa le dea, dezinteresat. Chiar si cand stie ca are dreptate, barbatul Balanta va face in asa fel incat sa pastreze echilibrul si pacea, fara sa sublinieze pozitia sa in disputa. Este o persoana optimista; incearca sa vada, cat se poate de des, partea plina a paharului. De asemenea, nu judeca omul din prima; incearca sa vada dincolo de defectele fiecaruia, cauta partile bune ale fiecarui individ pe care il intalneste. Devine, in acest fel, foarte popular, foarte bine vazut de toata lumea. Este considerat un foarte bun diplomat, o persoana cu mult sarm, un tip placut care devine repede favorit in mediile in care este prezent.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...