Compatibilitate Rac Pesti

Compatibilitati Rac Pesti

Rac - Pesti

Compatibilitati Rac-Pesti Compatibilitati Rac-Pesti

     Este o relatie care poate incepe intr-o maniera extrem de placuta pentru ambii parteneri, pentru ca sunt dispusi sa-si sustina partenerul, sa-i arate si sa-si exprime dragostea sa; isi inteleg reciproc nevoile, in acest sens, pentru ca sunt asemanatoare. Partenerii se repereaza imediat, sentimentele reciproce fiind intense; ambii prezinta receptivitate si disponibilitate emotionala, insa trebuie sa aiba grija ca, la un moment dat, sa nu se ajunga doar la o relatie de complezanta. Pestii sunt mai naivi, mai fantezisti, mai putin obiectivi decat Racul, care este ceva mai practic, care stie ce vrea; in schimbul reafirmarii permanente a sentimrntelor sale, de care Racul are mereu nevoie, Pestii obtin siguranta unui camin pe care Racul il va ingriji chiar daca vor fi necesare sacrificii. In aceasta relatie, Racul este cel pragmatic, el trebuie sa-si asume leadership-ul.

BARBATUL RAC - FEMEIA PESTI

     Barbatului Rac ii place sa pozeze intr-o persoana puternica, determinata, si chiar se straduieste in acest sens, insa, din pacate, in realitate este destul de nesigur pe el, avand nevoie, fara doar si poate, de sprijin pentru a se exprima asa cum isi doreste; din partea femeii Pesti are parte de dragoste si sustinere, insa si aceasta este destul de naiva si, de cele mai multe ori, ea are propria sa viziune asupra realitatii la care se raporteaza. Barbatul Rac va reusi sa isi atraga partenera Pesti cu imaginea pe care si-o creaza, insa aceasta ar putea fi dezamagita in momentul in care isi va da seama ca nu este asa cum a crezut. Si ea are neaparata nevoie de o persoana cu un caracter puternic, care sa o sustina in momentele de labilitate psihica. Si barbatul Rac, dar si femeia Pesti, au momentele lor de slabiciunr, atunci cand pot fi usor pusi la pamant. Daca aceste momente nu coincid in timp, atunci se vor ajuta unul pe celalalt sa se ridice. Nu sunt genul foarte dornic de socializare; daca au de ales, prefera sa-si petreaca timpul impreuna, retrasi, iubindu-se. Atunci cand ies, atrag atentia, pentru ca ambii sunt sarmanti si au acel ceva care atrage atentia. Sunt relativ adaptabili, asa ca se pliaza unul pe stilul celuilalt. Daca barbatul Rac este cel care se ocupa de caminul sau, cu predilectie, femeia Pesti este o foarte buna mama, asa ca responsabilitatile domestice sunt bine acoperite, in acest cuplu. Trebuie sa fie ceva mai atenti la partea materiala a vietii, zona in care au destul de multe lacune, ambii; pot, insa, invata impreuna, fiind precauti in pasii pe care si-i propun a fi facuti.

FEMEIA RAC - BARBATUL PESTI

     Femeia Rac este o buna partenera, pentru ca este interesata de tot ceea ce tine de partea domestica a vietii; nu este interesata, in mod deosebit, de calatorii, de aventuri, desi nu ii displac catusi de putin. Ii place sa se ocupe de caminul si familia sa. Tocmai de asta are nevoie barbatul Pesti, de o femeie fidela, alaturi de care sa-su cladeasca o viata stabila. El este genul care se implica total intr-o relatie de cuplu, asa ca este un dezastru daca partenera sa nu ii impartaseste nevoia de stabilitate in relatia de cuplu. Nu este genul barfitor, nici nu il intereseaza ceea ce se intampla in jurul sau, atata timp cat nu il afecteaza. Ii place linistea si isi inconjoara partenera cu multa dragoste, ceea ce este perfect pentru femeia Rac, care are nevoie sa I se reconfirme, mereu, sentimentele pentru ea. Avand in vedere ca sunt capabili sa se accepte asa cum sunt, incercand, reciproc, sa se adapteze unul altuia, se poate spune ca este un cuplu destul de implinit; ceva probleme pot sa intampine in legatura cu partea materiala a vietii. Barbatul Pesti este putin fantezist, asa ca femeia Rac ar trebui sa isi asume partea practica a relatiei. Viata intima completeaza tabloul unei relatii reusite; ambii sunt puternic emotionali, actioneaza la nivel intuitiv si empatizeaza unul cu celalalt, uniunea lor concretizandu-se nu doar la nivel fizic, ci si la nivel spiritual.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...