Compatibilitate sagetator

Compatibilitati sagetator

     Sagetatorul este un tip optimist si efervescent, o persoana careia ii place sa-si traiasca viata la maximum, sa cunoasca lucruri interesante despre lume si despre ceea ce il inconjoara; este aventurier, ii place sa calatoreasca si sa cunoasca oameni noi. Este un tip corect si generos, tine la moralitate si etica, dar solicita, acelasi lucru, si de la cei din jurul sau. Isi face usor prieteni, insa sunt, in general, prietenii contextuale, acre nu au prea multa profunzime. Sunt extrovertiti, comunica cu foarte mare usurinta, inclusiv despre ei insisi, insa mereu sunt superficiali in aceasta comunicare, nu prea ating esenta problemelor. Este genul foarte constient de limitele sale, dar care mereu incearca sa se imbunatateasca, sa se upgradeze. Nu este genul conformist, adapteaza sistemul general de reguli astfel incat sa ii iasa socotelile; nu este un tip foarte atasat de valorile familiale, de ideea de cuplu, de aceea partenerul Sau trebuie sa-i impartaseasca sau sa ii inteleaga dorinta de libertate de miscare, la care nativul Sagetator tine extrem de mult. Daca i se ingradeste aceasta libertate de miscare, devine frustrat si va avea un comportament prin care ii va rani pe cei din jur.

Sagetatorul prezinta compatibilitate:
- compatibilitate excelenta cu Berbec, Gemeni, Leu si
- incompatibilitate cu Taur, Rac, Scorpion

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta este un foarte bun prieten; este sensibil la nevoile celorlalti, stie cum sa le menajeze sentimentele, nu va sta in calea afirmarii nimanui. Dimpotriva, va deveni un sprinjin de nadejde, cu sfaturi obiective pe care putini sunt capabili sa le dea, dezinteresat. Chiar si cand stie ca are dreptate, barbatul Balanta va face in asa fel incat sa pastreze echilibrul si pacea, fara sa sublinieze pozitia sa in disputa. Este o persoana optimista; incearca sa vada, cat se poate de des, partea plina a paharului. De asemenea, nu judeca omul din prima; incearca sa vada dincolo de defectele fiecaruia, cauta partile bune ale fiecarui individ pe care il intalneste. Devine, in acest fel, foarte popular, foarte bine vazut de toata lumea. Este considerat un foarte bun diplomat, o persoana cu mult sarm, un tip placut care devine repede favorit in mediile in care este prezent.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...