Compatibilitate Sagetator Pesti

Compatibilitati Sagetator Pesti

Sagetator - Pesti

Compatibilitati Sagetator - Pesti Compatibilitati Sagetator - Pesti

     Nativii Sagetator si Pesti sunt diferiti ca structura de gandire si actiune. Sagetatorii sunt deschisi, efervescenti, optimisti si activi, in vreme ce nativii Peste sunt introvertiti, usor depresivi, cam pesimisti din fire si cu inclinatii mistice, spirituale. Sunt romatici si pasionali si idealizeaza iubirea; de aceea, in primele stadii ale relatiei, par cei mai indragostiti, formeaza cel mai unit si mai frumos cuplu din cate exista. Nu se retin de la a-si manifesta sentimentele in public. Sagetatorii sunt cei indrazneti, mereu gata sa treaca la actiune; asa ca, inceputurile relatiei i se datoreaza, in cele mai multe cazuri. Nativul Pesti este mai retras, cu greu ar face el primul pas. Exista diferente intre ei care fac dificila compatibilizarea; doar cu multa vointa si multe conscesii, cei doi ar putea rezista impreuna.

BARBATUL SAGETATOR – FEMEIA PESTI

     Barbatul Sagetator este un barbat activ, caruia ii place sa calatoreasca, ii place sa aiba divertisment si aventura in viata sa; este romantic, idealist si ii place sa-si surprinda partenera cu gesturi care sa trezeasca emotii. Barbatul Sagetator isi doreste sa cunoasca oameni si locuri noi, asa ca va cauta activitati care sa-l ajute in acest sens. Cel mai mult uraste rutina, de aceea isi doreste o partenera la fel de activa si de dornica de aventura ca si el. Femeia Pesti nu prea este genul care sa se potriveasca acestei descrieri. Este afectuoasa si devotata partenerului sau, ba chiar isi dedica viata relatiei de cuplu, daca ea considera ca a gasit barbatul care sa ii poata fi alaturi; barbatul Sagetator are o filosofie de viata mai libertina, nu este foarte atasat valorilor domestice, iar constrangerile inerente unei relatii de cuplu il incomodeaza. In relatia cu femeia Pesti, barbatul Sagetator trebuie sa fie atent, sa isi demonstreze dragostea sa, ceea ce nu prea ii sta in fire. Femeia Pesti are nevoie de un partener fidel, care sa nu-i dea motive de ingrijorare, insa barbatul Sagetator, fiind foarte plimbaret, libertin in actiunile sale, i le va oferi frecvent. Nu este o relatie sanatoasa pentru nicunul dintre parteneri, asa ca este nevoie ca cineva sa faca pasul decisiv si sa incheie aceasta legatura la timp, pentru ca lucrurile sa nu se acutizeze.

FEMEIA SAGETATOR – BARBATUL PESTI

     Femeia Sagetator este foarte optimista; priveste mereu partea plina a paharului si este de parere ca toate lucrurile de pe lumea asta au o solutie. Efervescenta si energia sa sunt foarte atractive pentru potentiali parteneri, cu atat mai mult pentru barbatul Pesti, care nu este nici unul dintre cei mai activi oameni, nici unul foarte optimist. Faptul ca poate sa stea alaturi de o persoana optimista, careia ii place sa descopere lucruri noi, poate constitui o inspiratie, pentru barbatul Pesti. El este genul linsitit, dorindu-si un camin stabil, alaturi de o partenera care sa il iubeasca si care sa ii infrumuseteze existenta. Stabilitatea, din punctul de vedere al femeii Sagetator, este sinonima cu constrangerile; este vorba de compromisuri pe care femeia Sagetator nu este deloc dornica sa le faca. La prima vedere, femeia Sagetator pare flexibila, insa are niste principii de viata pe care nu si le incalca niciodata. Femeia Sagetator, cu firea si independenta, nu va reusi sa se ridice la inaltimea asteptarilor barbatului Pesti, care isi doreste o partenera pe care sa se poate baza in orice situatie. Femeia Sagetator nu ofera garantiile de care are nevoie barbatul Pesti, asa ca o astfel de relatie are putine sanse de reusita.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...