Compatibilitate scorpion

Compatibilitati scorpion

     In mod clar, nativii acestei zodii sunt persoane care emana o aura de mister care ii intriga pe cei din jur. Sunt persoane pasionale, care au o abilitate innascuta in a-i face pe cei din jur sa vorbeasca; ei insisi, insa, raman o mare enigma, pentru mult timp, chiar si pentru persoane care se considera a fi foarte apropiate. Nu sunt genul care sa iasa in evidenta, pentru ca isi doresc acest lucru; in general, prefera sa fie observatori din umbra a ceea ce se intampla, sa analizeze situatia la rece si, in functie de asta, sa gaseasca cea mai buna forma de actiune. Autocontrolul sau este proverbial; reuseste, de cele mai multe ori, sa isi pastreze cumpatul pana si in cele mai dificile si stresante momente ale vietii sale. Este o tactica foarte eficienta de intimidare a adversarilor, pe care Scorpionul o utilizeaza destul de des; uneoei pare ca este total lipsit de sentimente, insa asta este foarte departe de adevar. Trairile interioare ale Scorpionului sunt foarte profunde, foarte intense; este extrem de ranit atunci cand este tradat. Mai ales in astfel de momente, Scorpionul se inchide in el, refuzand sa isi arate sentimentele. Are nevoie sa aiba alaturi persoane care sa-l ajute sa se exprime, persoane care sa aiba rabdare sa-l cunoasca in profunzimile sale, care sa-i fie fidele si care sa ii ofere un mediu cat mai stabil, in care nativul acestei zodii sa aiba posibilitatea sa se deschida si sa evolueze in armonie cu cei din jur.

Nativul Scorpion prezinta compatibilitate:
- compatibilitate excelenta cu Taur, Rac, Fecioara, Capricorn, Pesti si
- incompatibilitate cu Gemeni, Leu, Sagetator

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta este un foarte bun prieten; este sensibil la nevoile celorlalti, stie cum sa le menajeze sentimentele, nu va sta in calea afirmarii nimanui. Dimpotriva, va deveni un sprinjin de nadejde, cu sfaturi obiective pe care putini sunt capabili sa le dea, dezinteresat. Chiar si cand stie ca are dreptate, barbatul Balanta va face in asa fel incat sa pastreze echilibrul si pacea, fara sa sublinieze pozitia sa in disputa. Este o persoana optimista; incearca sa vada, cat se poate de des, partea plina a paharului. De asemenea, nu judeca omul din prima; incearca sa vada dincolo de defectele fiecaruia, cauta partile bune ale fiecarui individ pe care il intalneste. Devine, in acest fel, foarte popular, foarte bine vazut de toata lumea. Este considerat un foarte bun diplomat, o persoana cu mult sarm, un tip placut care devine repede favorit in mediile in care este prezent.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...