Compatibilitate Scorpion Pesti

Compatibilitati Scorpion Pesti

Scorpion - Pesti

Compatibilitati Scorpion - Pesti Compatibilitati Scorpion - Pesti

     Nativii Scorpion si Pesti sunt semne de apa, care reusesc, cu usurinta, sa se modeleze unul dupa celalalt, sa se inteleaga reciproc. Nativul Pesti este o persoana foarte iubitoare si foarte atasata de partenerul sau, in cadrul unei relatii sentimentale; nativul Scorpion isi doreste fidelitate, loialitate si iubire, din partea partenerului sau. Sunt persoane intuitive; nativul Scorpion are un caracter mult mai puternic pentru nativul Pesti si il va sustine in demersurile sale, atata timp cat nativul Pesti ii va fi alaturi si ii va demonstra dragostea sa. Si unul si celalalt se leaga prin implicare puternica, traind foarte intens legatura la nivel emotional. Evident, Scorpionul va fi cel ce va coordona relatia, nativul Pesti urmandu-l si contribuind la sporirea coeziunii si la dezvoltarea relatiei intr-un mod benefic pentru amandoi.

BARBATUL SCORPION – FEMEIA PESTI

     Barbatul Scorpion este pasional, traieste cu foarte mare intensitate mai ales sentimentele de dragoste, dar si ura; este genul razbunator, daca este tradat. In relatia cu femeia Pesti, acest lucru nu prea se poate intampla, pentru ca ea empatizeaza foarte puternic cu cei din jur si se ghideaza pe principiul „ce tie nu-ti place, altuia nu face”. Se pune frecvent in locul celuilalt, indiferent de relatia pe care o are cu acesta; cu atat mai mult, va empatiza cu partenerul de relatie, va incerca sa-l inteleaga si sa-l fereasca de suferinta. Pericolul in aceasta relatie este reprezentat de tendinta barbatului Scorpion de a manipula pe cei din jur, mai ales daca simte un caracter slab; este un foarte bun cunoscator al naturii umane si, uneori, chiar nu poate rezista tentatiei de a se juca cu mintea celuilalt. Viata intima va fi traita la cote maxime, creativitatea femeii Pesti facandu-l pe barbatul Scorpion sa-si piarda mintile si sa o iubeasca tot mai mult. Este o relatie cu multiple sanse de reusita, fara ca partenerii sa fie nevoiti sa faca cine stie ce compromisuri majore. Au potential crescut de a se plia frumos, unul dupa celalalt.

FEMEIA SCORPION – BARBATUL PESTI

     Femeia Scorpion este o tipa retrasa, neutra, care nu prea se baga unde nu ii fierbe oala; totusi, observa cu atentie si ia aminte la ceea ce se intampla in viata sa. Este foarte intuitiva si, de multe ori, anticipeaza ceea ce urmeaza sa se intample si ia masuri in consecinta; situandu-se mai mult pe margine, reuseste sa fie obiectiva, la tina cont foarte mult de realitate, asa incat sa ia deciziile cele mai potrivite. Apreciaza foarte mult corectitudinea, in relatiile cu cei din jur; ceea ce da, are pretentia sa si primeasca, nu accepta nimic mai putin. Ii place sa conduca in relatia de cuplu si nu va ezita sa actioneze, mai ales daca partenerul sau are un caracter ceva mai slab. In relatia cu barbatul Pesti, este foarte posibil ca femeia Scorpion sa preia initiativa, avand in vedere ca nativul Pesti este o persoana ceva mai sensibila, mai impresionabila, care empatizeaza mult cu cei din jur. Barbatul Pesti isi asuma, insa, cu multa responsabilitate, o relatie de cuplu; isi da seama ca este ceva care-i va schimba viata intr-o masura foarte mare. Isi respecta partenera, ii arata dragostea sa prin atitudine si comportament. Probleme in relatia cu femeia Scorpion pot sa apara din cauza comunicarii; insa, odata ce ajung sa se cunoasca, pot construi impreuna o relatie destul de armonioasa.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...