Compatibilitate taur

Compatibilitati taur

     Taurul este o persoana puternica, genul pe care te poti baza oricand, un tip muncitor si familist convins. Taurul are o rabdare de fier, o rezistenta psihica si, de multe ori si fizica, mult peste medie. Din pacate este si foarte incapatanat, nu prea poate fi modelat; dimpotriva, are nevoie de cineva care sa se dea fupa el. Este o persoana foarte fidela, si nu numai in viata sentimentala; cu multa sa perseverenta, poate face aproape orice. Daca Taurul are ceva de spus, nu va merge pe ocolisuri; nu ii place sa-i raneasca pe cei dragi, mai ales, nu asta este intentia sa, insa, de multe ori, franchetea sa poate face asta. Este o fire practica, nu face lucruri care nu isi gasesc utilitate; nu ii plac deloc dulcegariile, face exact asa cum simte la acel moment. Este un tip materialist, stie clar ca munceste pentru bani, bani care sa ii poata asigura confortul pr care si-l doreste. Din punctul sau de vedere, lucrurile sunt clare, asa cum le vede el; ii trebuie alaturi un partener care sa-l sustina sau care sa aiba suficienta diplomatie pentru a-l determina sa-si schimbe opinia, ceea ce nu este un lucru deloc facil. Taurului ii place stabilitatea, lucrurile pe care le cunoaste si despre care stie cat mai multe; i-ar place sa calatoreasca, insa in zone care sa-i fie cat de cat cunoscute sau despre care s-a informat temeinic. Nu prea are spirit de aventurier si nu ii plac surprizele; prefera, de cele mai multe ori, rutina, pentru ca este ceva pe care se poate baza. Nu va face, niciodata, casa buna cu parteneri care prefera sa iasa, sa exploreze, sa incerce lucruri noi; trasaturile sale de caracter, precum si puternicul sentiment de posesivitate, fac ca astfel de legaturi sa fie putin probabile sau, daca exista, sa fie disfunctionale. Pentru cei care nu-l cunosc, pare un tip dur, fara prea multe emotii; in realitate, il incearca o multime de sentimente, insa nu este genul care sa le si arate.

Taurul prezinta compatibilitate:
- compatibilitate excelenta cu Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn si
- incompatibilitate cu  Leu, Sagetator, Varsator

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta este un foarte bun prieten; este sensibil la nevoile celorlalti, stie cum sa le menajeze sentimentele, nu va sta in calea afirmarii nimanui. Dimpotriva, va deveni un sprinjin de nadejde, cu sfaturi obiective pe care putini sunt capabili sa le dea, dezinteresat. Chiar si cand stie ca are dreptate, barbatul Balanta va face in asa fel incat sa pastreze echilibrul si pacea, fara sa sublinieze pozitia sa in disputa. Este o persoana optimista; incearca sa vada, cat se poate de des, partea plina a paharului. De asemenea, nu judeca omul din prima; incearca sa vada dincolo de defectele fiecaruia, cauta partile bune ale fiecarui individ pe care il intalneste. Devine, in acest fel, foarte popular, foarte bine vazut de toata lumea. Este considerat un foarte bun diplomat, o persoana cu mult sarm, un tip placut care devine repede favorit in mediile in care este prezent.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...