Compatibilitate Taur Pesti

Compatibilitati Taur Pesti

Taur - Pesti

Compatibilitati Taur-Pesti Compatibilitati Taur - Pesti

     Taurul are, in mod clar o personalitate puternica, simbol al masculinitatii, dar si al perseverentei. Este suficient de incapatanat incat sa duca angajamentele asumate la bun sfarsit, indiferent de cat de greu ii este sa faca acest lucru. In conditii normale, prezinta o rabdare si un calm iesit din comun, insa, daca este provocati, izbucneste destul de urat. Este o persoana pe care partenerul de cuplu se poate baza, in orice conditii; Taurul este un tip fidel, familist si, odata ce si-a asumat o relatie de cuplu, isi va indeplini, cu sfintenie, responsabilitatile care ii revin. Nativul Pesti are nevoie, in viata sa, de un astfel de pilon de stabilitate; el are, in mod cert, un famec aparte, este delicat, spirit artistic, iubitor de arta si frumos, cu o fragilitate care il face pe nativul Taur sa-si doreasca sa-i acorde protectie. Nativul Peste este oarecum idealist, destul de indecis, de cele mai multe ori, asa incat acesta trebuie sa invete sa se raporteze mai mult la realitate, pentru a obtine aprobare din partea partenerului Taur.

BARBATUL TAUR - FEMEIA PESTI

     Fara indoiala, exista o atractie instantanee intre nativul Taur si femeia Pesti. Barbatul Taur, prin atitudinea sa, reflecta siguranta de sine, putere, neinfricare, ceea ce impresioneaza pe femeia Pesti, care este o fire sensibila, cu trairi emtionale dintre cele mai profunde. Inceputurile relatiei dintre ei ar putea fi dominate de pasiuni fierbinti; femeia Peste este pasionala, iar barbatul Taur, un romantic incurabil. Pot sa se ajute reciproc, in privinta minusurilor din plan psihic; severitatea barbatului Taur, incapatanarea lui, poate fi estompata de delicatetea si candoarea femeii Peste, pe cand aceasta din urma ar putea gasi in barbatul Taur un sprijin extrem de important care sa o ajute sa-si valorifice, mai bine, principalele sale atuuri. Pentru femeia Pesti, este foarte important sa se simta in siguranta, sa aiba alaturi o persoana care sa-i insufle mai multa determinare, mai multa incredere in propriile sale forte, de care dispune, din plin. Din pacate, barbatul Taur poate sa aiba momente in care sa ignore nevoile femeii Pesti, instabilitatea emotionala a acesteia putand exacerba, in astfel de momente. Rabdarea Taurului depinde foarte mult de context si de intensitatea presiunilor care se exercita asupra sa. Mentinerea relatiei dintre cei doi solicita multa cheltuiala de energie si strategie, insa rezultatul final are mari sanse sa fie impresionant.

FEMEIA TAUR - BARBATUL PESTI

     Femeia Taur este o femeie puternica, determinata, care are telurile sale, pe care isi doreste sa le atinga cat mai repede; este constienta ca trebuie sa depuna eforturi pentru a obtine ceea ce isi doreste si nu va precupeti nici un efort in acest sens. Barbatul Peste are un sarm aparte, ceva care exercita o atractivitate incontestabila pentru femeia Taur; este bine ca semnalele pe care le transmite ea sa fie cat mai clare, in cazul in care este interesata, deoarece barbatul Pesti este mai timid si va avea retineri in a face primul pas. De regula, insa, daca este intetesata, femeia Taur va trece ea la actiune. Pasiunea initiala poate fi inlocuita, treptat, de dezamagire. Barbatul Peste ar putea sa se simta, pentru o perioada, multumit ca a intalnit o femeie sigura pe ea, care sa il ajute sa-si urmeze directiile de actiune; odata cu trecerea timpului, insa, orgoliul sau va fi tot mai lovit de comportamentul autoritar ar femeii Taur, care, in timp, se va transforma in coordonatorul relatiei, considerand ca partenerul sau este un barbat slab. Durabilitatea relatiei depinde, foarte mult, de modul in care partenerii isi inteleg si isi accepta slabiciunile. Daca impartasesc sentimente puternice si sunt intelegatori unul cu celalalt, relatia se poate consolida, diferentele intre cei doi ajungand sa se complementarizeze in mod fericit.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...