Compatibilitate Varsator Pesti

Compatibilitati Varsator Pesti

Varsator - Pesti

Compatibilitati Varsator - Pesti Compatibilitati Varsator - Pesti

     Relatia intre nativii Varsator si Pesti se poate infiripa foarte repede; se pot indragosti nebuneste unul de celalalt, visand la o viata de poveste impreuna. Ambii sunt idealisti, au tendinta de a eluda, intr-o oarecare masura, realitatea, in speranta ca lucrurile se vor aseza asa cum isi doresc. Au, insa, viziuni diferite asupra vietii, dorinte diferite, idealuri diferite; pe cat de profunde si de intense sunt sentimentele nativului Pesti, pe atat de superficiale pot fi cele ale nativului Varsator care, in timp, devine profesionist in a se mentine detasat de evenimentele care ar putea sa il afecteze emotional. Pe masura trecerii timpului, flacara de inceput se va estompa, iar diferentele de caracter vor deveni din ce in ce mai vizibile si mai daunatoare pentru relatia celor doi.

BARBATUL VARSATOR – FEMEIA PESTI

     Barbatul Varsator este nonconformist, incearca mereu sa fie diferit de cei din jur, sa iasa in evidenta prin acel ceva care nu este la fel cu restul lumii; nimic de spus, pana la un punct, acest aspect poate fi foarte interesant si atractiv, mai ales pentru cineva care nu are atata curaj sa-si asume puncte de vedere diferite fata de cele considerate normale de societate. Totusi, acest tip de a vedea viata comporta numeroase riscuri; in primul rand, se pune problema stabilitatii, intr-o relatie cu o astfel de prsoana, pasionata de aventura, careia ii plac la nebunie surprizele. Pentru femeia Pesti, stabilitatea este importanta; este o femeie sensibila, care are nevoie sa fie iubita. Barbatul Varsator poate fi extrem de insensibil uneori, sa-i faca rau fara macar sa-si dea seama. Obiectivele barbatului Varsator difera, deci, la modul esential, de obiectivele femeii Pesti, care isi doreste dragoste, un barbatt fidel si implicat. Nu exista mari sanse ca o astfel de relatie sa persiste in timp; daca asta se intampla, este nevoie de foarte mult compromis, care nu poate sa faca fericiti pe parteneri.

FEMEIA VARSATOR – BARBATUL PESTI

     Femeia Varsator este o persoana foarte sociabila, foarte volubila in cadrul grupurilor, atrage privirea prin energia pe care o degaja, prin spiritul ei vivace si viziunile sale optimiste. Barbatului Pesti i se pare o femeie foarte curajoasa, in conditiile in care el prefera situatiile pe care le cunoaste, chiar daca nu ii diplace deloc sa cunoasca locuri si oameni noi; nu este un las, insa prefera stabilitatea si, din acest punct de vedere, poate fi considerat oarecum conservator. Barbatul Pesti este, mai mult sau mai putin mistic, in vreme ce femeie Varsator este, prin excelenta, mondena; daca barbatului Pesti ii place sa se retraga in meditatie sau sa-si petreaca timpul alaturi de partenera sa, in confortul casei, femeii Varsator ii place sa iasa in lume, sa discute si sa faca cunostina cu cat mai multe persoane, sa afle cat mai multe lucruri interesante. Femeia Varsator nu este la fel de profunda, in sentimentele sale, ca si barbatul Pesti. Poate si de aceea va fi mult mai usor pentru femeia varsator sa renunte la o relatie de cuplu cu barbatul Pesti care, pentru ea, ar putea deveni prea plictisitor, la un moment dat.

Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...